1.500 delegați ONU plimbați pe la Salina Prahova, Peleș și Bran

Ministerul Turismului a scos la licitație în SICAP un contract de 550.000 de lei pentru vizitele a până la 1.500 de delegați ONU din toată lumea la Salina Slănic Prahova și la castelele Peleș și Bran, în datele de 1, 8 și 9 octombrie.
Mii de delegați vor fi în România, între 26 septembrie – 14 octombrie, cu ocazia desfășurării la București a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, cel mai mare eveniment ONU găzduit vreodată de țara noastră. „Organizarea unor vizite de informare de o zi cu scopul creșterii notorietății turistice a României pentru maxim 1.500 participanți la Conferinta Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, cel mai mare eveniment ONU organizat în Romania de la infințarea organizatiei”, este descrierea licitației SEAP .
Ofertele se deschid în 16 septembrie.
Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor, cea mai mare organizație din lume din domeniu și cea mai veche dintre agenţiile ONU, a ales pentru prima oară o țară din Uniunea Europeană să găzduiască această întrunire. În cadrul evenimentului se vor stabili politicile generale ale ITU, se vor adopta planuri strategice și financiare pentru perioada următoare, se vor dezbate soluții pentru problemele cheie din sfera incluziunii digitale și se va alege conducerea organizației pentru următorii patru ani. Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor este cea mai mare organizație din lume din domeniu și cea mai veche dintre agenţiile Organizației Națiunilor Unite. ITU alocă resursele globale de spectru radio şi orbitele pentru sateliţi, dezvoltă standardele tehnice care asigură interconectarea reţelelor şi tehnologiilor şi acţionează în vederea creşterii nivelului de acces la servicii de telecomunicaţii şi tehnologia informaţiei la nivel global.
Guvernul a alocat 88 de milioane de lei pentru organizarea acestui eveniment.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1090 Articole
Author

7 Comentarii

  1. Au prezentat zona libera pentru concesionari pentru 49 ani cu drept de prelungire pana la 99 ani! Daca si patrimoniul unesco e calcat in picioare de guvernul politic pentru constructii viloaie tip cazemate, de ce nu si cei 1500 zburdalnicii pomanagii de la onu?!
    Viitor de haur tara noastra hare!

  2. Scrieți ACUM o petiție pentru ANULAREA LICITAȚIEI!
    Iar dacă nu o anulează, începeți o acțiune judecătorească împotriva vinovaților!
    Jegurile astea din guWern își bat-joc de banii NOȘTRI, fără ca noi să le fi dat girul prin vot.

  3. 88 de milioane de lei pentru ce?…pentru petreceri,beții, curvăsărie,…?

  4. intre timp primaria lui boculetz cel mic si cazator de pe rampe (DE-AR FI RAMS CAZUT DRAGUTZUL, MICUTZUL DE EL) inlatura Crucea de pe Cetatuie, intrucat firmele de s l ug oi care au castigat licitatia nu ii gasesc locul in #noile proiecte ale societatii distopiene de #spalare a creierilor romanilor CARE DORM !!

    „Crucea de pe Cetățuie este dedicată memoriei martirilor Revoluției de la 1848-1849. Monumentul a fost dezvelit și sfințit la 1 decembrie 1997 de către mitropolitul ortodox al Clujului, IPS Bartolomeu Anania și de episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS George Guțiu, în timpul mandatului de primar al lui Gheorghe Funar.

    Monumentul, realizat din piatră, bronz și inox, are o înălțime de aproape 23 m și o greutate de 60 de tone.

    Reamintim, în context, că istoricul ardealean Ionuț Țene atrăgea atenția că tot mai multe simboluri românești dispar din orașele din Vestul țării.

    Statui lui Avram Iancu din Turda a fost dată jos. La Oradea, primarul Bolojan a scos din centrul orașului statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul. La Târgu Mureș s-a inaugurat o statuie a lui Iancu de Hunedoara care are inscripții doar în maghiară.

    La Alba-Iulia s-a dezvelit de curând, în prezența președintelui Ungariei, statuia principelui Gabriel Bethlen, cel care prigonea românii din Ardea. La Sibiu, a avut loc dezvelirea statuii lui Samuel von Bruckenthal, guvernatorul sub care au fost uciși Horea, Cloșca și Crișan.”

    https://r3media.ro/primaria-lui-emi-boc-da-jos-crucea-de-pe-cetatuie-monumentul-eroilor-neamului-sfintit-in-urma-cu-25-de-ani-crucea-mai-fusese-data-jos-doar-de-hortisti-si-de-comunisti/

  5. Regimul Fanariot Iohannis in Buna Traditie a Baronului Brukenthal Da din Casa.
    Inca 2(doi) Ani de Naveta costa cit PIBul Romaniei pe 8(opt) Ani.
    Se va Vinde Tot. Absolut Tot !

  6. Acela este Castelul Bran ? pai trebuie de refacut Zidaria cu 50 la Suta Ciment si 50 la Suta Nisip , fara Var ! Deoarece de la Var Crapa Cimentul !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.