Ce spune Rafila despre vaccinarea obligatorie

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că în România nu se justifică obligativitatea vaccinării.

„Nu am avut această discuție, nici nu s-a discutat la nivelul guvernului, părerea mea nu este justificată această măsură”, a declarat Alexandru Rafila, la Antena 3.

Ministrul Sănătății a explicat de ce măsura a fost impusă în alte țări spunând că fiecare este liber să stabilească propriile strategii.

„Au luat măsuri de obligativitate ca să evite un număr mare de decese”, a explicat Rafila.

Potrivit datelor oficiale, de la începutul pandemiei, 8.085.805 de persoane din România au fost imunizate cu o doză, iar 8.003.956 dintre acestea au schema completă de vaccinare. De asemenea, 2.441.077 de persoane au făcut și doza a treia.

Întrebat câţi români au avut COVID-19, Alexandru Rafila a declarat că peste 10 milioane au trecut prin boală, cifră de 4 ori mai maee decât statistica oficială.

Potrivit CNCAV, până pe 5 februarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.401.821 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

11 Comentarii

  1. Nu ma obliga nimeni da’ nu pot intra intr-o primarie,in mall sa-mi fac pasaportul sau la alte magazine.Nu ma obliga dar ma constrang. Totusi e relativ bine la noi,in Italia nu intri neintepat nici in spital daca nu ai o urgenta si nici macar im autobuz,nu mai se accepta testele. Norocum nostru e ca romanul nu s-a ingramadit ca vi** la intepat ca altfel aveam si noi la fel restrictiile. Dupa vacanta de vara urmeaza si la noi inteparea fortata o data pe an su serul „magic” si codul QR,pe pariu pe o bere!

  2. Domnul doctor Rafila a terminat Facultatea de Medicina din Bucuresti in 1987 si a fost sef de catedra plus sef de laborator la Bals. Adica nu e un politruc usrist si are o pregatire temeinica. Ca atare omul vorbeste logic nu dezinformeaza ca nenorocitii din guvernele din America, Canada, Franta, Austria etc etc unde oamenilor li se spune „vaccinati-va ca sa oprim pandemia”. Cand vaccinurile astea nu opresc transmisia. Obligativitatea este o atrocitate nazista.

  3. E bine sa va vaccinati insa daca nu va vaccinati va va fi mult mai bine .

  4. orișiunde este un risc ,trebuie să fie și dreptul de a alege.Nu poate decide statul ce risc să-ți alegi, pentru că el nu este stăpânul cetățeanului, ci doar un administrator al său.Un stat suveran se compune din oameni suverani și nu din oameni sclavi , căci altfel vorbim de un stat pe post de administrator de penitenciar, unde toată țara reprezintă penitenciarul.

  5. Stapanii Lumii ne-au facut timp de 2 ani o demonstratie de forta:
    -Ne-au aratat in ce masura ii controleaza pe politicieni si mass-media.
    -Ne-au aratat in ce masura pot manipula populatiile
    -Ne-au aratat cat de mici si neputinciosi suntem
    -Ne-au aratat ca ne putem sterge la fund cu „ratiunea”

    Chiar daca se incheie, pe moment, plandemia, ea poate reapare oricand, prin distribuirea de noi virusi.
    Iar celelalte planuri- criza energetica provocata, saracirea oamenilor, indatorarea tarilor- continua.
    Intr-o zi vom afla ca suntem cu totii „proprietatea” unui fond monetar.

  6. scopul este acceptarea codului satanic QR. NU ACCEPTATI CODUL DE CONTROL AL VIITORULUI. VINE LA PACHET CU „PORTOFELUL DIGITAL” AKA CREDIT SOCIAL – RATING DE CETATEA MODEL N A Z S IST CHINA. TREZITI-VA!

  7. He,.”alte țări”,. mereu alte țări,. Păi de te uiți ia israel, de unde ai lumina,.tecaci automat in opinci și chipiu,. La doza patru sunt copleșiți de cazuri..Deci rețeta nu e potrivită,. Iar noile tulpini a virusului se ivesc și sunt evident mai feroce,.Deci, ce-ai făcut bobiță ??

  8. Cum sa mintim si sa spunem ca negreul nu e chiar negru:
    CONSTRẤNGERE, constrângeri, s. f. Acțiunea de a constrânge și rezultatul ei; silire, obligare, forțare, somare. ♦ Asprime, rigoare. – V. constrânge.

    sursa: DEX ’09 (2009)

  9. Să zică și Rafilică ceva, că doar și el e om! Asta nu-l oprește ca peste o săptămână să declare exact pe dos, că e nevoie de obligativitate. Momentan are noroc că românii n-au pus boticul la harneala vacginării, dacă aveam măcar 60% din populație vacginată nici nu stătea pe gânduri Rafilică și executa întocmai și la timp ordinele jupânilor!

  10. -ce spune rafila?
    -Mein Nigger
    treci la rand!
    (dom’le:
    asa se intra in „randul lumii”!!!!!!!!!!!)

  11. „Trimiți comentarii prea repede. Încetinește ritmul.”
    -ma iei la per tu
    te iau la per tu
    si asta nu e tot!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.