CNI îi va repara „casa” ministrului Năsui

CNI-Compania Națională de Investiții, societate de stat aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a scos la licitație un contract de 378.000 de lei pentru efectuarea unui studiu complet privind cheltuielile și operațiunile necesare consolidării și modernizării sediului ministerul Economiei, de pe Calea Victoriei din București. În mod curios, această licitație era deja anunțată pe un portal de profil din Ungaria, deși, abia ce a fost scoasă în SICAP-ul nostru. CNI este în subordinea Ministerului Dezvoltării, condus de Cseke Attila.
Stdiul în cauză va releva: „Studiu geotehnic verificat la cerința Af, Studiu topografic avizat OCPI (planul de situatie pe ridicarea topografica vizat OCPI); Documentatie de Avizare a Lucrărilor de Intervenție inclusiv relevee si structurarea documentatiei economice pe centre de cost; Expertiză tehnică a structurii clădirii, rezistență, arhitectură, inclusiv rampa de acces către subsol și instalații aferente clădirii; Expertiză componente artistice; Studiu de cercetare de parament și stratigrafice în zonele degradate – starea de conservare – tipuri degradări; Investigații fizico-chimice; Studii biologice (expertiză biologică); Expertiză pentru determinarea nivelului de umiditate din ziduri și climatul interior; Raportul de expertiză tehnică pentru cerința esențială „securitate la incendiu”; Audit energetic – soluții pentru realizarea unui imobil eficient energetic cu asigurarea surselor de energie regenerabilă; Studiu privind iluminatul arhitectural la fațade; Studiu istoric; Documentație pentru obținerea avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism„.
Ofertele trebuie să vină în maxim două săptămâni, până în 16 iulie, iar departajarea câștigătorilor se va face în proporție de 40% prin preț, 30% prin experiența firmei în lucrări similare și 30% prin metodologia propusă în abordarea proiectului
Ministerul Dezvoltării este condus de Cske Attila, de la UDMR. Ministerul Economiei este condus de Claudiu Năsui, de la USR.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Mihai Soare 1087 Articole
Author

5 Comentarii

  1. Sediul Minind ajunsese cel mai mare jeg din Bucuresti la concurenta cu alt jeg, fostul sediu Bancorex din fata Politiei de pe calea Victoriei

  2. (editat) asta zici ca a inghitit un baston! Niste (editat) care tradeaza Romania! Auzi „În mod curios, această licitație era deja anunțată pe un portal de profil din Ungaria, deși, abia ce a fost scoasă în SICAP-ul nostru. CNI este în subordinea Ministerului Dezvoltării, condus de Cseke Attila.” Mai aveti dubii ca astia vand tara la bucata? Sau terminat furcile la romani?

  3. “În mod curios, această licitație era deja anunțată pe un portal de profil din Ungaria, deși, abia ce a fost scoasă în SICAP-ul nostru. CNI este în subordinea Ministerului Dezvoltării, condus de Cseke Attila”. Aceasta nu este o “suspiciune rezonabilă de Trădare” din partea cuiva din Ministerul Dezvoltării ci este o Dovadă clară și evidentă. Dar să stăm liniștiți SRI condus de domnul Eduard Hellvig veghează și se implicâ numai dacă la licitația de pe SICAP se înscrie cineva din Republica Populară China sau sau eventual Federația Rusă. În rest Serviciul Român de Informații îi monitorizează pe românii plătitori de impozite spre a servi în contra lor date Occidentului hrăpăreț.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.