„Împreună strigăm AJUTOR!”

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  (ASSMB) și Fundația Filantropică Metropolis  au anunțat că dau startul Campaniei pentru construcția unei noi Clinici de Psihiatrie Pediatrică în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” București.
Potrivit sursei citate, Secția Psihiatrie Pediatrică a Spitalului Obregia, administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, este o clinică universitară de referință pentru România, aici fiind oferite servicii specializate de cel mai înalt nivel, pentru copiii și adolescenții din București, dar și din Ilfov și celelalte județe limitrofe.

Numărul de internări a crescut constant în ultimii ani, iar în prezent peste 5.000 de copii și adolescenți au nevoie anual de internare. Spațiul actual, construit în perioada interbelică, a devenit insuficient și nu mai asigură condiții optime de îngrijire și tratament”, precizează ASSMB într-un comunicat de presă.

Scopul campaniei „Împreună strigăm AJUTOR!” este construirea unei noi clădiri, luminoase și moderne, pentru miile de copii și adolescenți care poartă o luptă nevăzută, tăcută și nemiloasă, cu tulburările mintale.

Expertiza medicală și eforturile neobosite ale specialiștilor de la Secția de Psihiatrie Pediatrică a spitalului, dublate de o abordare umană și îngrijire atentă pentru fiecare pacient, merită generozitatea și încrederea fiecăruia dintre noi.

Ne dorim ca noua clinică, cu o suprafață de 3.000 mp (subsol, parter și 3 etaje), să devină un simbol al grijii, compasiunii și speranței pentru fiecare pacient.

Acest proiect reprezintă un apel la acțiune pentru fiecare dintre noi. Inițiativa #SpitalePubliceDinBaniPrivați a Fundației Metropolis ne reamintește puterea solidarității și a implicării civice. Fiecare contribuție, mare sau mică, este un pas către demontarea prejudecăților și a stigmatului asociat afecțiunilor psihiatrice, spre o societate mai deschisă și mai empatică.

Împreună, construim mai mult decât o Clinică. Construim speranță, vindecare și un viitor mai bun pentru sănătatea mintală a copiilor noștri!”, se mai arată în comunicatul citat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

  1. hai siktir. spital PEDIATRIC, IN CONDITIILE IN CARE COPIII SUNT BOLNAVI DE LA MAMCARE SI OTRAVURILE DENUMITE VACCINURI SI TOATE TRATAMENTELE EXPERIMENTALE ADUSE AICI, IN CONDITIILE IN CARE NOI NU MAI AVEM INDUSTRIE CHIMICA SI FARMACEUTICA SI NICI LABORATOARE, CARE SA TESTEZE REAL SI IN BENEFICIUL NOSTRU CE CONTIN „MEDICAMENTELE” DE IMPORT. UN MEDICAMENT NU ARE VOIE BHAI SA AIBA EFECTE ADVERSE ODATA CE ESTE SCOS LA VANZARE! spitale de chirurgie, oncologie etc.. alta spalare pe creieri. alt „spital” de exterminare „sanitara” a „useless eaters”. „noaptea de cristal” reloaded cu alti „beneficiari” (exterminarea „inutililor” de aceasta data) in Romania a inceput in 2010, de cand securimea cerceliana a inceput sa aduca otravurile denumite „vaccin” in Romania, pentru a fi lagar de experimentare. sa observati va rog (eu am constat de cand fac retetele batranilor mei) cum sunt aduse medicamente „inovative” in Romania, puse pe retate de „medicii” de familie – niste slugi o-me-se – si „specialistii” mengele din „spitale” aka lagare de concentrare – cine intra, iese ori pe moarte ori cu picioarele inainte, sunt tinute in farmacii fo’ 2-3 ani, dupa care dispar „misterios”, fiind retrase de pe piata, fie ca genereaza cancer, fie alte boli. CRI-MI-NA-LI-LOR!!

  2. Astfel de spitale nu sunt necesare. De ce parintii spalati pe cap de noile invataturi sataniste ale useristilor de pretutindeni nu revin la ceea ce a fost bun pentru acest popor. Mergeti fratilor duminica de duminica cu copiii la biserica asa cum faceau strabunicii vostri. Pe vremea aia nu existau astfel de spitale ale diavolului si toti copiii erau normali. Si mai lasati ierburile si celularele!

  3. CDC a emis atentionare cu privire la cazuri de variola maimutei in Congo.
    Bolile care apar dupa Covid, pneumonia „alba”, rujeola, variola maimutei, inflamatii si probleme ale sistemului nervos etc. apar pe fondul unei imunitati scazute cu care s-a iesit din pandemie. Nu au fost programate ci sunt rezultate derivate din scaderea imunitatii.
    Trebuie sa va pregatiti pentru ca urmeaza apa mai adanca.
    Asa ca fiecare pe pielea sa si Dumnezeu fie cu cei care au minim de bun simt sa se protejeze si sa se ingrijeasca!

  4. Nu mai au Mengelii actuali cobai si laboratoare pentru teste?! Vor sa le si extinda deci?!

    In secolul XIX in plin razboi de independenta si apoi la primul razboi mondial vitregiile si lipsurile vietii cum le infruntau romanii?! Fara psihologi psihiatri fara cabinete fara grupuri de contact fara smatphone si grupuri whatsapp?!?!
    La Biserica la Sf Liturghie, la Sf Maslu, mancare sanatoasa si sport cat mai mult, nu Euri si mizerii in mancare si propaganda jegoasa la Tvuri si online.
    Traiti curat si liber! Fara cretinii de psihologi care jupoaie de bani si fac experimente!

  5. NUMĂRUL COPIILOR-TOTAL- A SCĂZUT LA JUMĂTATE DAR SUNT DE 10 ORI MAI MULȚI „PSIHICI” DECÂT ÎN „IEPOCA DE A…” DAR NU FIȚI ÎNGRIJORAȚI :-ÎN 15 ANI LUMEA SE VA SFÂRȘI-PE PRINCIPIU : APARE O PUȘCĂ -VA APARE ȘI UN „PUȘCAT!!!

  6. Baieti, daca va rupeti un picior bagati de trei ori tatal nostru ca va trece.

  7. Acțiuni doar in preajma sărbătorilor pentru sentimentul atragerii de donații! Pare că, tocmai cei care pun in prim plan afacerea, sunt chiar cei care fac doar rau sufletului uman indiferent de vârstă. Avem exemple destule, începând cu casele de copii neajutorați până la azilele de bătrâni! Și îmi apare în memorie publicitatea in forță acestor azile că fiind sigure, de calitate și în slujba beneficiarului plasat pentru aceste servicii de foarte buna calitate! Și ce de servicii de calitate umană bulversanta cu destul bun simt umanizant!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.