Palatul lui Putin, cât pe ce!

Palatul lui Putin a fost atacat?

Guvernatorul regiunii Krasnodar a raportat că resturile unei drone „au deteriorat o clădire neterminată” din satul Krinitsa. O altă dronă a zburat în ferma Dzhankhot, situată foarte aproape de palatul lui Putin. Ținta dronelor ar putea fi palatul lui Putin din Gelendzhik, care este situat foarte aproape de fermă, relatează Nexta.

În Krinitsa există podgorii și o cramă, care poate aparține reședinței dictatorului rus.

Dronele anterioare au zburat deja în apropierea teritoriului palatului. În noaptea de 17 mai, dronele au zburat în apropierea reședinței lui Putin.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

16 Comentarii

 1. Pazea, Nexta loveste iar. Iar era cat p-aci sa castige ucranii razbelu’. Cat p-aci!

 2. În Krinitsa există podgorii și o cramă, care poate aparține reședinței dictatorului rus. Domnule redactor, ce va determina pe dumneavoastră să faceți o asemenea afirmație? Ați trăit în Rusia? Ați mâncat pâine rusească? Nu cred. Asta va descalifica.Punct

 3. Nexta poate atașa căderea dronei în reg. Krasnodar și de clădirea în reconstrucție din București care, stim noi pentru cine se repara..Nexta poate..

 4. Cine crede minciunile spuse de Navalnicul bautor de metilic. „Tarul” n-are nevoie de proprietati, el are totul gratis, cand vrea, cum vrea, doar niste prostii care n-au iesit din satul lor pot crede altceva. O campanie a onegheurilor URA. „Proprietatile” lui Putin atacate cu drone, hahaha, voi n-ati inteles vreodata, aproape niciodata, ce este Rusia. La fel si-au batut joc de voi securistii cu proprietatile ceausestilor si clantele lor din aur. Bietul criminal, cand se imbraca, parca se muta !!! La fel este si Putin, doar scala difera enorm, intinsa pe 12 fusuri orare.

 5. Nexta = sursa de „inspiratie” a „opozantului” Navalnâi, care, si el, îi inventa lui Putin „palate”.

 6. Domnilor ( e cam fortat apelativul meu0 !
  Nu ma surprinde nota in care scrieti. Putin nu e dictator, cand rata lui de aprobare publica e mereu peste 80 %. Dar voi si asta o contestati.
  Palatul nu e al lui ci al Guvernului Rusiei. Mergeti pe teren si verificati- va veti rusina , daca rusinea mai e in sensul vostru. Americanii stiu ca au pierdut-o.

 7. Bine inteles ca doar niste spalati pe creier pot crede povestile astea cu palatele si casele unor conducatori de tara.Ei au atita putere, incit nu au nevoe de asa ceva ,avind totul in mana lor in ori ce minut.Palate si viloae au trepadusii astia micuti ,dar niste sefi de state nu pot avea pt. ca repet,ei au totul in ori ce moment si nu au nevoe de propietati private ca sa mai aibe si grijea lor. Exista doar palate si propietati ale protocolului de care se folosesc si alti demnitari sau invitati straini, dar nu se poate spune ca este propietatea cuiva anume.

 8. CE GRIJI ÎI ÎNCEARCĂ PE „PATRIOȚII RUMUNI” ! AZI SE ÎMPLINESC 400 DE ANI DE LA UNIREA VOIEVODATELOR :VALAHIA,MOLDOVA ȘI ARDEAL; 40 DE ANI DE LA INAUGARAREA CANALULULI DUNĂRE -MAREA NEAGRĂ ; 40 ANI DE LA RESFINȚIREA OBIECTIVULUI „BISERICA NEAGRĂ”; ȘI ȘI ZIUA TRAGICULUI TRAGICĂ -UCIDEREA CELUI CE A ZIS:„ —–ȘI NU TAGMA JEFUITORILOR ”-NU MAI AVEM VREME DE VLADIMIRESCU -! …IAR „PALATUL LUI PUTIN” E AL POPORULUI RUS !

 9. DA!STIM…
  Putin e mort,urcacii sant la Moscow
  Restul e can can.

  🤣🤣🤣

 10. „Putin nu e dictator”

  Tocmai, Putin este dictator si este aprobat de 80% din populatie pentru ca Rusia se intinde pe 12 (!!!) fusuri orare, nu poate fi condusa altfel. Asa dictator a organizat alegeri democratice, „democratul” Zele a interzis alegerile si l-a „expuszat in UK pe cel care avea 70% ! Pe americani ii inteleg de ce mint (sunt boshorogi si babe batrane), cei care se pretind gazetari la Coti nu inteleg de ce citeaza numai minciuni, nu-si cunosc cititorii interesati de sarbatorile religioase libere, rune si numerologie !

 11. Vor la vi puternic zona, ukraineenii, nicio grijă. Proprietatea lui Zelensky sechestrată, presupusă proprietate a lui Putin, distrusă. 2 cretini care se întrec în acțiuni, unul mai deștept că altul, unul își apără tara nevoit de conjunctura și celălalt, invadează și ucide în masă distrugând totul în jur, pentru alipire alt teritoriu.

 12. Lui tomlin 17:31.
  Pesemne „mobila”de Sibiu inspira așa mândrie ce rupe inima..

 13. Nexta a transmis direct din podgorie, după o intensă degustare! Harașo!

 14. Putin trolluieste si el pe unde poate. Acum cu palatul ca daca altceva nu are cu ce se lauda…
  Il baga careva in seama? Probabil doar ai lui care deja nu vrea sa-i mai auda.

 15. „… „mobila”de Sibiu inspira așa mândrie ce rupe inima”

  Mobila de Sibiu a fost singurul care n-a facut un rau poporului ropman, compara-l cu criminalul Dej, criminalul ceausecu, criminalui Iliescu si cu jaful de Basescu. Joha este singurul care s-a pastrat in spatiul Constitutiei. O singura greseala a facut: n-a dat subventie la presa. Pe unii ii inteleg, ei vor un Chelaru cu AKM-ul in mana sau altul cu turnatoria in gura, egalitate in saracie !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.