Răniții de la Crevedia, ajutați de CNAS

 Răniții de la Crevedia, ajutați de CNAS. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat că iniţiază procesul prin care pacienţii cu arsuri vor putea beneficia de servicii de consiliere psihologică şi psihoterapie. De asemenea, ei vor avea acces la fizioterapie, conform unui plan recomandat de medicul de medicină fizică şi de reabilitare. 

„Avem două propuneri iniţiale care vor ajuta concret pacienţii cu arsuri. Suntem conştienţi că aceste două servicii suplimentare nu rezolvă toate problemele pacienţilor cu arsuri. Nici pe departe. Dar astfel de servicii medicale sunt lucruri concrete şi utile care fac bine pacienţilor cu arsuri şi de care aceştia vor putea beneficia în perioada imediat următoare. Am avut deja o primă întâlnire cu organizaţiile de pacienţi, acest dialog va fi unul permanent”, a afirmat preşedintele CNAS, Andrei Baciu. 

Oficialul  a discutat şi cu medici care tratează pacienţii cu arsuri şi cu profesioniştii din sănătate care se ocupă de acest subiect.

„Solicităm propuneri de la toţi factorii interesaţi, în acest proces consultativ prin care ne dorim în perioada următoare să identificăm împreună tot ce poate face CNAS în plus pentru pacienţii din România”, a mai susţinut Baciu care a menționat că proiectul se află în prezent în transparență decizională. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Dar criminalii nu platesc nimic, ca trebuiau sa aiba demult sechestru pe avere! Institutiile statului, alea cu multe pensii speciale, dorm? Sii aveti grije ca pana va treziti voi, astia instraineaza toate averile si mosiile!
    Tot pe romanul de plateste GPL-ul de trei ori mai scump, tot pe el puneti taxe??
    Oare, tot asa o fi si la benzina si motorina, ii verifica cineva??
    Daca alimentez la Petrom, merg la un plin cu 100km mai putin, ia cercetati! Daca aveti voie, bineanteles…

  2. Acea statie GPL functiona fara autorizatie. Statul avea ogligatia de a verifica si inchide acea statie. Statul nu si-a facut treaba si este vinovat, pe langa proprietarii acelei statii, de toate daunele.
    Nu, nu statul trebuie sa „ajute”, ci statul trebuie sa despagubeasca.

  3. Nici pana in acest moment autoritatile statului roman nu ne spune nimic despre asiaticii care au murit arsi de vii acolo.De ce ni se ascunde aceasta stire ,sau acesti asiatici nu sint considerati oameni ?

  4. Cum adică CNAS ajută?! Este obligația lor! Poate Contractul Cadru de Asigurare nu acoperă astfel de riscuri (deși ar trebui să le acopere), instituția asta a statului nu ajută! Nu face fapte caritabile! Este pur și simplu obligativitate! Nu sunt instituție privată de asigurări! Nu au făcut nici o favoare, nimănui! Exact de PR are nevoie CNAS! Greu este să ne dezvățăm de a mulțumi statului(instituțiilor sale), pentru acțiuni care intră în sfera lor de obligativitate! Ăla de la CNAS tocmai de asta este plătit, nu face o favoare, e obligația lui. Nici dacă așa zisele riscuri acoperite, cu care se laudă, erau extracontractuale, tot obligația lor este să găsească soluții.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.