Ponta şi-a modificat din nou CV-ul

În CV-ul lui Victor Ponta, afişat pe noul site al Guvernului României, nu sunt trecute niciun fel de informaţii cu privire la studiile absolvite de actualul prim-ministru. În text sunt prezentate, în schimb, în detaliu, informaţii despre experienţa sa parlamentară, experienţa guvernamentală şi politică.

Nu au fost uitate nici distincţiile pe care Victor Ponta le-a primit: Ordine della Stella della Solidarietà Italiana, 2004 şi Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, 2002.

La capitolul „alte activităţi” sunt trecute toate programele şi conferinţele la care Ponta a participat, printre care sunt amintite „Forumul Mondial pentru Combaterea Corupţiei”, Guvernul SUA, Washington D.C., februarie 1999; cel de-al III-lea Forum Global privind Combaterea Corupţiei şi Apărarea Integrităţii, Guvernul Republicii Coreea, Seul, mai 2003.

Niciun cuvânt însă despre studiile absolvite de actualul prim-ministru.

Aceleaşi informaţii sunt afişate şi pe site-ul Camerei Deputaţilor, numai că deputatul Victor Ponta are trecute în CV şi date despre studii. La capitolul „Educaţie şi formare”, deputatul Ponta menţionează anul obţinerii diplomei de licenţă şi diverse stagii de pregătire în ţară şi străinătate, mai puţin doctoratul pentru care a fost acuzat de plagiat. Toate aceste date sunt însă „omise” din biografia prim-ministrului Victor Ponta.

Începând de astăzi, 26 septembrie, Guvernul are un nou site oficial. În mesajul de întâmpinare se precizează că „din dorința de a facilita accesul la informație și de a îmbunătăți experiența vizitatorilor, site-ul gov.ro a trecut printr-un proces de transformare”. „Astfel, s-au adus modificări în ceea ce privește design-ul, dar și structura informației și administrarea acesteia”, precizează sursa citată.

CV-ul vechi

CV-ul schimbat

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.