Accident rutier între un autoturism și o autoutilitară

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit sâmbătă dimineața în urma unui accident rutier produs pe DN65, în apropierea municipiului Slatina, între un autoturism și o autoutilitară, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

El a precizat că în accident au fost implicate un autoturism marca Cielo și o autoutilitară, iar victima, un bărbat de 53 de ani, din comuna Cârlogani, se afla la volanul mașinii Cielo.

Echipajele de intervenție, de la ISU și de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au găsit victima din autoturism încarcerată între fiarele mașinii, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Decesul bărbatului a fost pronunțat de medicul de la Ambulanță prezent la intervenție.

Potrivit reprezentantului ISU Olt, în autoutilitară de afla o persoană, șoferul, care nu prezenta urme de traumă și a refuzat transportul la spital.

Accidentul a avut loc pe DN65, la intersecția cu DJ677, în apropierea municipiului Slatina. Pe durata intervenției echipelor de salvare, circulația în zonă a fost restricționată pe un sens, alternativ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.