Asalt la Cotroceni (Video)

Sute de copii au mers luni, cu ocazia Zilei de 1 Iunie, la Palatul Cotroceni. Copiii au fost găzduiți în Sala Unirii, unde s-au întâlnit cu președintele Klaus Iohannis.

Bine ați venit la Cotroceni. Sunt impresionat. Faptul că ați venit într-un număr așa de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști arată că, într-adevăr, astăzi este Ziua Copiilor. Este pentru prima oară când invit atâția copii și părinți în această frumoasă Sală a Unirii din Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că, oricât de solemnă ar fi o sală, dacă este plină de copii radiază de bucurie. Îi felicit pe cei de la «Salvați Copiii» care fac lucruri extraordinare, printre care faptul că v-au adus aici”, le-a spus Iohannis copiilor.

După discursuri, preşedintele a fost asaltat de copii pentru a face fotografii şi selfie-uri. Iohannis a primit mai multe cadouri, printre care două desene şi un tablou cu mesaje.

Petrecerea copiilor a continuat în grădina Palatului Cotroceni, unde șeful statului şi copiii au urmărit câteva demonstranţii de îndemânare cu armamentul din dotare ale membrilor Regimentului Gărzii de Onoare şi Protocol „Mihai Viteazul”.

Copiii s-au jucat, au mâncat dulciuri şi au primit cadouri şi baloane.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.