×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 01:11
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Acuzat de două infracțiuni
Avocat reținut de DIICOT

Update Avocatul Marius Coltuc a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru favorizarea făptuitorului și fals în înscrisuri.

Avocatul a fost reținut alături de o altă persoană.

"La data de 11 august procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism — Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpaților Coltuc Marius Vicențiu pentru săvârșirea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, și Olteanu Mihai Adrian, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la favorizarea făptuitorului și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată", se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Conform procurorilor, în perioada aprilie — mai, Olteanu, împreună cu o altă persoană interesată, "care la aceea dată avea cunoștință de arestarea unui inculpat cercetat de către DIICOT și probabilitatea ca acesta să declare ceva și cu privire la alte persoane implicate în activitatea infracțională, l-au contactat pe Marius Coltuc — avocat în cadrul Baroului București — solicitându-i acestuia să încerce să vorbească cu inculpatul arestat și să se intereseze la acesta și la instanță de stadiul și obiectul dosarului în care acesta era cercetat, respectiv persoanele vizate, inclusiv existența sau nu a unor declarații cu privire la persoana interesată".

"Din actele de cercetare penală efectuate în cauză a rezultat că inculpatul Coltuc Marius Vicențiu a efectuat cele solicitate, procedând la falsificarea prin contrafacerea scrierii, subscrierii și atestării unor împrejurări necorespunzătoare adevărului a mai multor înscrisuri sub semnătură privată, respectiv contract de asistență juridică, act adițional la acesta, precum și două împuterniciri avocațiale aferente, prin care a arătat în mod nereal calitatea de avocat ales în cauza instrumentată de către DIICOT, obținând și furnizând date și informații persoanei interesate. În cursul zilei de sâmbătă inculpații urmează să fie prezentați Curții de Apel București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", precizează DIICOT.

Avocatul Marius Coltuc este cunoscut mai ales pentru procesele împotriva băncilor.

Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
1278
 | 0
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
moser
0
avocat celebru cu numele da ...coltuc..personal m ar interesa nu cum sin a dpbandit celebritatea ..ci cum si a savarsit studiile..
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
ANNA LUCA
+1
S-a format deja o Casta, a avocatilor MAFIEI, care ii apara pe cei mai ODIOSI CRIMINALI, care si-au impartit ROMANIA, prin RETELE, mafiot-avocat judecator-procuror. Scot Pedofili, criminali, camatari, traficantii de carne vie, care apoi, devin VEDETELE, admirate de PRESA TABLOIDA si cea de stiri.
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Ion Br
0
L-ați prins! Bravo!
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Un fost electrician, la șefia ANRE
Publicat acum 8 ore şi 31 minute
Primării cu lampa mică
Publicat acum 5 ore şi 57 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 5 ore şi 20 minute