Băsescu: PSD, un colos politic deturnat în interes propriu

Într-un mesaj postat pe Facebook, Traian Băsescu scrie că PSD a ajuns un partid „deturnat în interes propriu” de lideri precum Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu şi Sevil Shhaideh.

Fostul președinte consideră că aceștia sunt „submediocri ca intelect”, dar „vicleni” şi „guralivi”.

Toţi sunt nişte oportunişti crânceni, incompetenţi pentru funcţiile pe care le ocupă și care au ajuns să domine un partid uriaş, mai susține Băsescu.

„PSD, un partid deturnat. Un colos politic de talia PSD a ajuns să fie deturnat în interes propriu, de câţiva submediocri ca intelect, dar vicleni şi guralivi şi, mai ales, degrabă vorbitori la tv-uri. Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh toţi nişte oportunişti crânceni, incompetenţi pentru funcţiile pe care le ocupă, au ajuns să domine un partid uriaş care are comportamentul unei «cutii cu plastilină», amorfă, pe care o modelează fără niciun efort un copilaş la grădiniţă.

Este exact ce le trebuie oportuniştilor incompetenţi, vicleni şi guralivi, pentru a folosi «cutia cu plastilină» pentru propriul lor postament politic, cu adânc dispreţ faţă de interesele PSD dar, mai ales, faţă de interesele ţării.

De aceea, cred eu, «cutia cu plastilină» trebuie să se decidă foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util ţării, sau îşi menţine statutul actual, dar atunci există riscul ca bebeluşul de la grădiniţă să facă pipi pe ea, pe cutia cu plastilină, aşa cum s-a întâmplat miercuri la moţiune. Menţinerea acestui statut face din PSD un partid INAPT PENTRU GUVERNARE”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.