Capitala şi 26 de judeţe, fără contracte de deszăpezire

Premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că municipiul Bucureşti şi 26 de judeţe încă nu au încheiate contracte de deszăpezire, principala problemă fiind lipsa firmelor ofertante.

„Am constatat că există contracte de deszăpezire încheiate pentru 15 judeţe, sunt finalizate. S-a comunicat că sunt în curs de finalizare contractele de deszăpezire pentru celelalte 26 de judeţe şi am solicitat finalizarea acestor contracte până la sfârşitul lunii noiembrie”, a spus Sorin Cîmpeanu, la finalul videoconferinţei susţinute, la MAI, cu prefecţii, instituţiile şi ministerele implicate.

Cîmpeanu a mai anunţat că parazăpezile vor fi instalate până în data de 15 decembrie, că au fost achiziţionate 100 de freze de zăpadă care se vor adăuga celor existente şi că sunt cantităţi suficiente de material antiderapant.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.