Cine este noul șef al Fiscului

Bogdan-Nicolae Stan a fost numit președintele ANAF de către premierul Sorin Grindeanu după demisia lui Dragoș Doroș din fruntea instituției.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Noul șef al Fiscului a fost director general adjunct cu exercitare temporară al Direcției Generale Monitorizare, Control și Antifraudă din cadrul Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS).

Bogdan Stan a deținut și funcţia de director general adjunct în cadrul ANAF, la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili – Activitatea de Inspecţie Fiscală (în 2014). De asemenea a lucrat la ANAF Ilfov.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.