Fotografia care face înconjurul internetului

O fotografie realizată de Octav Drăgan cu un copil mic care își sărută părintele ajuns într-o stare deplorabilă face înconjurul internetului.

Fotografia a fost realizată în Gara de Nord din București, precizează autorul pe pagina sa de Facebook, unde a postat imaginea.

Fotografia a generat numeroase comentarii și a fost distribuită de peste 5.000 de persoane pe rețeaua de socializare.

Diana Tușa (PSD) a anunțat pe pagina de Facebook a lui Octav Drăgan că „PMB, prin direcția de asistență socială, s-a sesizat imediat, verificând împreună cu Primăria sectorului 6 condițiile de locuire ale minorului”.

„Ancheta preliminară făcută cu autoritățile de supraveghere din Gara de Nord nu arată habit de neglijare a minorului, în sensul în care tatăl pierde vremea prin gară ocazional, fiind prieten cu unii vânzători, însă până acum nu s-a întâmplat ca minorul să fie nelăsat nesupravegheat”, afirmă Tușa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8531 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.