Gorghiu, către un ministru: „V-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut?”

Președintele PNL, Alina Gorghiu, l-a invitat pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, să vină alături de PNL, după ce acesta a anunțat că nu va candida la alegerile parlamentare, dar a precizat că va participa la reuniunea liberalilor.

Gorghiu l-a invitat pe Voiculescu alături de PNL citând versuri dintr-o melodie.

”Vorba unui șlagăr celebru, domnule ministru: v-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut? Vom colabora pe viitor, sunt convinsă de asta. Asta este România normală, dragi colegi. Este România în care un partid invită un ministru tehnocrat la o întâlnire a partidului, iar acesta vine și prezintă politicile Guvernului”, a declarat președintele PNL.

Ulterior, Alina Gorghiu a declarat că liberalii nu exclud o viitoare colaborare cu actualul ministru al Sănătății.

„Cu un ministru acum pe funcție poți colabora în diverse forme. E un om care, din punctul meu de vedere, are deja suficientă expertiză în politicile publice din domeniul Sănătății cât să poată contribui pe viitor în orice formă. Depinde care vor fi nevoile la un moment sau altul ale PNL. Nu cred că dacă o să i se ceară sprijinul, ajutorul, colaborarea, va spune nu în viitor. Deci, nu am niciun fel de plan în acest moment cu domnia sa, dar nu exclud o colaborare”, a spus aceasta, întrebată la finalul CNC despre forma de colaborare pe care liberalii o au în vedere cu Vlad Voiculescu, care a participat în calitate de invitat la reuniunea liberală.

Despre o eventuală intrare a lui Voiculescu în PNL, Gorghiu a afirmat că este „o opțiune a fiecărui om care nu are calitate de membru de partid dacă se înscrie sau nu într-un partid politic”.

„Ce pot să vă spun, însă, este faptul că-l apreciez”, a adăugat ea.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat sâmbătă, pe Facebook, că nu va candida la alegerile parlamentare, dezvăluind totodată că va participa la lansarea programului de guvernare al PNL, însă „doar pentru a vorbi despre sistemul sanitar”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.