Măsuri de criză la un minister

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat că a decis sistarea, începând cu luna martie, a ocupării posturilor vacante, precum și suspendarea promovărilor în grad și funcție pentru personalul din aparatul central și instituțiile subordonate.

„Aceste măsuri au fost luate în vederea încadrării în cheltuielile de personal aprobate prin bugetul anului 2017 și au fost determinate de modificările cu impact direct pe buget cum ar fi: întoarceri din activitate din suspendare temporară sau îngrijire creștere copil, concursuri, transferuri, promovări ce au avut deja loc în perioada ianuarie-februarie 2017, etc.

Măsurile vor produce efecte până la data la care bugetul MFP, prin suplimentarea alocărilor bugetare aferente cheltuielilor de personal, va putea permite noi angajaări sau promovări în grad și funcție”, precizează ministerul într-un comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8533 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.