Numărul deceselor a ajuns la 53

Noaptea trecută, alte două persoane internate la spitalul Floreasca, un bărbat și o femeie, au murit. Printre cei doi pacienţi de la Floreasca decedaţi în cursul nopţii trecute este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ.

Numărul celor care au decedat ca urmare a incendiului de la club a ajuns astfel la 53.

Miercuri, şi Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a decedat. Tânărul fusese internat, în stare gravă, la spitalul Floreasca, iar miercuri a fost transferat în Franța.

Chitariştii trupei rock Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru şi-au pierdut viaţa în timpul incendiului, iar toboşarul Bogdan Enache duminică, în timp ce era transportat cu avionul spre Elveţia. Solistul Andrei Galuţ este rănit grav.

Marţi a murit, într-o clinică din Marea Britanie, Tudor Golu, artistul grafic care a realizat videoclipul melodiei „The day we die” a trupei Goodbye to Gravity.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.