TAROM, un nou anunț în legătură cu zborurile către Bruxelles

Tarom anulează cursele din zilele 25, 26 şi 27 martie, pe ruta Bucureşti- Bruxelles, pasagerii acestor zboruri urmând să fie reprogramaţi pe cursele Bucureşti – Amsterdam din zilele respective sau vor putea solicita reprogramarea pentru alte zile, a anunțat, joi, compania.

„Aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne în continuare, închis. Compania TAROM informează că zborurile pe ruta Bucureşti – Bruxelles- Bucureşti din zilele 25 martie, 26 martie şi respectiv 27 martie, vor fi anulate”, se arată într-un comunicat al companiei.

Pasagerii acestor zboruri „vor fi reprogramaţi pe cursele Tarom Bucureşti – Amsterdam – Bucureşti, RO 361/362 si RO363/364 din zilele respective sau vor putea solicita reprogramarea pentru alte zile sau destinaţii (Paris, Londra, Frankfurt, Munchen)”, se mai spune în comunicat.

Compania va continua să opereze către și dinspre Amsterdam cu o aeronavă Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri.

Pentru astăzi, 24 martie 2016, TAROM a asigurat o cursa suplimentară pe ruta București – Amsterdam – București, conform comunicatului.

Pentru a-şi putea reprograma zborul, pasagerii trebuie să se adreseze: agenţiilor de turism de la care au cumpărat biletele; oricărei agenţii Tarom; pot suna la Call Centerul Tarom, 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti) sau 021.2046464 sau 021.3034400 (pentru pasagerii din România).

„Compania TAROM a instalat un punct de lucru, temporar, în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în faţa liniei 12-13 de check–in. Totodată, punem la dispoziţia pasagerilor aflaţi în afara graniţelor numerele de telefon ale reprezentanţilor TAROM de la Bruxelles (0032479309981) şi Amsterdam (0032473841576), pentru situaţii de urgenţă”, se mai precizează în acelaşi comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.