Simona Halep, câștigătoarea premiului

Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin, a câştigat premiul WTA de Favorită a Fanilor în 2017, anchetă realizată de site-ul circuitului profesionist de tenis feminin.

Halep pune astfel capăt unei serii de şase ani în care premiul a fost adjudecat de sportiva poloneză Agnieszka Radwanska.

Românca a devenit a patra jucătoare care cucereşte această distincţie, a cărei ediţie inaugurală a fost în 2009.

Anterior, premiul a mai fost câştigat de rusoaicele Elena Dementieva, campioană olimpică, şi de Maria Şarapova.

Simona Halep a fost în cursa pentru acest trofeu alături de Sloane Stephens, Julia Goerges, Svetlana Kuznetsova, Kristina Mladenovic, Shuai Peng, Johanna Konta, Caroline Garcia, Serena şi Venus Williams, Coco Vandeweghe, Petra Kvitova, Jelena Ostapenko, Maria Şarapova, Dominika Cibulkova, Elina Svitolina, Ashleigh Barty, Elena Vesnina, CiCi Bellis, Garbine Muguruza, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Lucie Safarova şi Karolina Pliskova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

3 Comentarii

  1. Cred ca fanii romani (printre care si simpatica Măriuţa, care cu o mînă amesteca in ciorba de cartofi si cu cealalta da „like”-uri) au facut scurta la mînă votind pentru Haleapa … (Roland Garoi)

  2. Felicitari din inima Simona! Pe banii tai si pe munca ta exemplara ai adus mai multa glorie Romaniei decat toate ministerele si departamentele mari mancatoare de bani, care sunt prin lege destinate promovarii imaginii Romaniei in lume. Unii muncesc, iar altii jefuiesc banii statului si tot ei zbiara ca sunt haituiti si impiedicati de catre DNA sa fure. Pentru asta in ticalosia lor au ajuns sa modifice legile, pentru a se proteja si a-si garanta accesul la viitoarele talharii impotriva statului! Ce mare diferenta este intre o sportiva exemplara si un aparat politic ticalosit!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.