A fost constituit Biroul Electoral Central

Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare şi locale care se vor desfăşura pe data de 9 iunie a fost constituit legal sâmbătă.

Din Biroul Electoral Central fac parte:

Șapte judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

  1. Vasile Bîcu (preşedinte al BEC),
  2. Gheorghe Liviu Zidaru (locţiitor al preşedintelui BEC)
  3. Adina Georgeta Ponea
  4. Ianina Blandiana Grădinaru
  5. Ruxandra-Monica Duţă
  6. Leontina Şerban
  7. Ioana Bogdan

Preşedintele şi vicepreşedinţii Autorităţii Electorale Permanente 

  • Toni Greblă
  • Marian Muhuleţ şi Zsombor Vajda

Reprezentanţi ai formaţiunilor politice şi ai organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, respectiv Viorel Mocanu – reprezentant al Partidului Social

  • Democrat, Cristian Ene – reprezentant al Partidului Naţional Liberal,
  • Ştefania Petre – reprezentantă a Partidului Uniunea Salvaţi România,
  • Laurenţiu Plăeşu – reprezentant al Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor,
  • Maria Kolumban – reprezentantă a Uniunii Democrate Maghiare din România,
  • Bogdan Tohăneanu – reprezentant al Partidului PRO România
  • Ivan Truţer – reprezentant al Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor.

Sediul Biroului Electoral Central pentru alegerile din 9 iunie se află pe bulevardul Mărăşti, 65 – 67, Sector 1, Bucureşti (ROMEXPO Pavilion C2, intrarea dinspre Bulevardul Poligrafiei).  

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Au sosit cumva din SUA pentru STS si masinile electronice Dominion pentru falsificat, pardon, pentru numarat voturile? Va incepe curand concursul electoral cine fura castiga.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.