Aglomerație pe A2 de Ziua Marinei

Poliţiştii estimează că aglomeraţia se va intensifica în acest weekend pe Autostrada Soarelui, pentru că mulţi români vor participa la festivităţile de ziua marinei de la malul mării, informează B1 TV.

În acest sens, oamenii legii au organizat mai multe filtre şi sunt pregătiţi cu zeci de radare şi un elicopter să-i taxeze pe cei care nu vor respectă regulile de circulaţie.

„Au fost suplimentate efectivele În special pe A2, dar și în zona litoralului, cu atât mai mult cu cât în acest weekend se serbează și Ziua Marinei, fapt pentru care am mobilizat toată aparatura radar din dotare. Traficu ne așteptăm să fie foarte crescut, cel puțin în această perioadă, sâmbătă și duminică. Vom folosi un elicopter al unității de aviație pentru că din aer lucrurile se văd mai clar”, a declarat Florin Catană, comisar-șef Direcția Rutieră.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.