Avarie în sectorul 5 al Capitalei

Aproximativ 300 de blocuri din sectorul 5 al Capitalei au rămas luni fără apă caldă și căldură în urma unei avarii și cel puțin până marți dimineață, la ora 8.00, familiile care locuiesc în zona afectată nu vor avea apă cladă și căldură.

„Radet Bucureşti anunţă, luni, că a întrerupt furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură, din cauza unei avarii apărute pe reţeaua termică primară Dn 700, în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului şi Calea Rahovei, precum şi pe Şoseaua Alexandriei.

Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din 15 puncte termice aflate în Sectorul 5, aproximativ 300 de blocuri.

Echipele RADET Bucureşti lucrează în regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, pentru remedierea avariei, astfel încât estimăm că finalizarea lucrării va fi făcută până în data 08.12.2015, ora 08.00”, se arată într-un comunicat al RADET.

Într-o intervenție telefonică la B1 TV, directorul RADET, Valentin Vițălariu, a declarat că ultimele intervenții au avut loc în zonă în urmă cu aproximativ un an.

”Ultimele intervenții au fost acum, opt luni, nouă luni, un an. (…) Dacă eu repar azi aici, mâine îmi poate apărea la zece metri. S-au reparat asta vară. Noi nu am avut aprobat bugetul pe acest an. Am putut să folosim doar 90% din bugetul aprobat pe anul trecut. Exista un caledar privind reparațiile. Sunt bani pentru București veniți de la UE. Începerea lucrărilor depinde de Consiliul General și de Primăria Capitalei”, a declarat directorul RADET.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.