Berbeceanu: „A fost nevoie de prea mult”

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, afirmă pe pagina sa Facebook referindu-se la tragedia din Clubul „Colectiv”, în care au pierit 32 de oameni, că „a fost nevoie de o nenorocire, pentru ca primăriile să constate faptul că zeci de cluburi, discoteci, baruri şi săli de evenimente funcționează ilegal, neautorizat… aceleaşi locații în care deunăzi îşi lansau cu fast candidaturile”. A fost nevoie de prea mult, spune acesta.

„A fost nevoie de o tragedie, pentru ca în întreaga țară să se declanşeze controale la cluburi, baruri, discoteci… A fost nevoie de un carnagiu, pentru ca cei care conduc să constate că legislația este proastă, deficitară, lasată la voia întâmplării! A fost nevoie ca zeci de tineri nevinovați să piară în chinuri groaznice, iar alte multe zeci să se zbată între viață şi moarte, pentru ca mai marii zilei să admită că întregul aparat administrativ este corupt în profunzime, că orice activitate privată implică, automat,şi, pe cale de consecință, <şpaga autorizată>! A fost nevoie de o nenorocire, pentru ca primăriile să constate faptul că zeci de cluburi, discoteci, baruri şi săli de evenimente funcționează ilegal, neautorizat… aceleaşi locații în care deunăzi îşi lansau cu fast candidaturile, îşi invitau delegațiile, îşi organizau petrecerile private… aceleaşi locații din care îşi alimentau conturile… A fost nevoie de un dezastru, pentru ca BOR să priceapă că spiritualitatea unei nații nu se masoară în chitanțe! Dacă a fost nevoie de toate acestea… A FOST NEVOIE DE PREA MULT !”, scrie Berbeceanu pe contul său de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.