Creatorul antivirusului McAfee, arestat

John McAfee, excentricul creator al programului antivirus care-i poartă numele, a fost arestat în SUA pentru conducere a unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, conform presei americane citate de AFP, transmite Agerpres.

Postul de televiziune CNN a precizat că McAfee a fost arestat în statul său de reședință, Tennessee (centrul SUA). Celebrul programator este anchetat și pentru deținerea unei arme.

După ce a fost eliberat în schimbul unei cauțiuni de 5.000 de dolari, McAfee a declarat pentru televiziunea CNBC: „Trebuie să recunosc că sunt tulburat”. El a explicat că a a suferit o reacție adversă la medicamentul Xanax care i-a fost prescris împotriva stresului. El a precizat că avea un revolver în mașină pentru protecție.

John McAfee a pierdut o mare parte din averea sa, evaluată la 100 de milioane de dolari, în timpul crizei economice din 2008.

După ce și-a vândut programul antivirus companiei Intel, în 2010, McAfee a înființat compania de securitate informatică Future Tense Central.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.