CSA Steaua, în negocieri cu trei televiziuni

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Cristian Petrea, a dezvăluit că există negocieri cu Digi Sport, Telekom Sport şi TVR pentru vânzarea drepturilor de transmisie a meciurilor din Liga a 4-a.
Petrea a precizat că dacă discuţiile nu se vor concretiza, partidele vor fi transmise pe canalul de YouTube al clubului.
„Noi încă de la începerea campionatului ne-am gândit să iniţiem nişte dscuţii cu cele mai importante televiziuni pentru ca suporterii noştri din toată ţara să vadă partidele Stelei. Şi, în acest sens, am purtat discuţii cu Digi, Dolce (n.r. – Telekom Sport) şi TVR 1. Momentan, nu am primit nicio decizie oficială din partea lor, rămân uşi deschise şi noi sperăm ca măcar una din aceste televiziuni va transmite meciurile. Nu neg faptul că CSA Steaua deţine un kit de transmisie online şi sperăm ca peste o săptămână, dacă nu vom materializa discuţiile cu o televiziune, în mod cert le vom transmite pe canalul nostru YouTube”, a declarat comandantul Cristian Petrea, pentru ProSport.
CSA Steaua a acumulat maximum de puncte în primele patru etape şi este liderul Ligii a 4-a.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.