Date despre starea răniților internați la Floreasca

Medicul Bogdan Oprița a dat joi noi date despre starea răniților din incendiul de la Colectiv, internați la Spitalul Floreasca. Acesta a precizat că la secția de Terapie Intensivă mai sunt internați trei pacienți, care sunt în strare gravă.

”La Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgență București, mai sunt trei pacienți în stare gravă, necesitând măsuri specifice de terapie intensivă. Ei fac parte din cei care de la început au fost în lotul pacienților cu leziuni extrem de grave”, a explicat medicul. Din păcate, în cursul dimineții am pierdut doi pacienți internați în terapie intensivă. Ei aveau și leziuni asociate traumtice. Din păcate, i-am pierdut”, a mai spus Oprița.

Despre pacientul decedat miercuri seară, edicul a precizat că „starea pacientului s-a deteriorat din punctul de vedere al parametrilor hemodinamici în ultima parte a zborului și la aterizare a culminat cu un stop cardiac. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare”.

Joi, la ora 13.00, numărul celor care au decedat ca urmare a incendiului de la club ajunsese la 53.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.