De ce îi place Șarapovei să joace cu Halep

Simona Halep – Maria Şarapova, meci care va avea loc în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory Beijing, este privită deja ca o adevărată finală, prin prisma rivalităţii care s-a dezvoltat în ultimii ani între cele două jucătoare.

Maria Şarapova a vorbit despre partida cu Simona Halep, la conferinţa de presă pe care a susţinut-o după victoria cu Ekaterina Makarova, scor 2-1 la seturi.

”Putem să uităm puţin de toate meciurile pe care le-am jucat în trecut. Ne cunoaştem foarte bine. Întotdeauna, meciurile cu Simona au fost foarte provocatoare, dure, competitive, emoţionale. Nu este tipul de partidă pe care o aştepţi mai devreme într-un turneu, dar asta este ceea ce am acum. Îmi place provocarea de a juca împotriva unei persoane care este pe locul 2 în lume.

Simona este o mare jucătoare, a avut un an grozav”, a declarat Şarapova.
Simona Halep s-a calificat lejer în turul 3 la China Open, după 6-1, 2-1 şi abandon Rybarikova, în meciul susţinut în aceast dimineaţă. Simona Halep şi Maria Şarapova se vor înfrunta pentru a 8-a oară în carieră, palmaresul fiind net în favoarea rusoaicei, 7-0!

Ultima confruntare dintre cele două jucătoare a avut loc în turul 1 la US Open, la sfârşitul lunii august.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.