Fiul pilotului dispărut, mesaj emoționant

Fiul lui Mircea Crăciun, planoristul dispărut în urmă cu 6 zile, a postat un mesaj emoționant pe Facebook prin care susţine că nu şi-a pierdut speranţa şi că va continua eforturile de căutare cu orice mijloace. Fiul lui Mircea Crăciun a luat şi el parte la căutări.

”Chiar dacă timpul este cumva împotriva noastră, noi vom continua căutările cu orice mijloace şi oricâte sacrificii. Tatăl nostru a iubit enorm munţii peste care a zburat şi care l-au ajutat să-şi ţină aripile sus. Pe aceiaşi munţi trebuie să-i convingem acum să ni-l dea înapoi. Mircea Crăciun, omul-păsare, trebuie să se întoarcă la familia şi la prietenii lui. Natura ne-a arătat încă o dată că este mai puternică decât oricine. Însă, tot ea ne va arăta drumul către tatăl nostru”, este mesajul postat de fiul lui Mircea Crăciun.

Un apropiat al familiei dă vina pe autorităţi şi spune că acestea nu au căutat unde trebuie, conform B1 TV. Chiar dacă şansele ca planoristul să mai fie găsit în viaţa sunt minime, familia acestuia nu îşi pierde speranţa.

Sute de oameni participă în continuare la operaţiunile de căutare ale pilotului Mircea Crăciun, dispărut joia trecută în munţi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost sesizat joia trecută, în jurul orei 21.50, de către ROMATSA că un planor care a decolat în jurul orei 12.30 din zona Aerodromului Ghimbav nu a mai revenit la bază. Începând de vineri, autoritățile au căutat planorul zilnic, fără succes însă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.