×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:41
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Incident șocant
Ginerele lui Ceaușescu, bătut în curtea Politehnicii

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, a ajuns la spital, după ce a fost bătut. Profesorul universitar a fost agresat în curtea Politehnicii unde predă, suferind mai multe leziuni. Incidentul a avut loc joi seară.

Update: Noi detalii despre agresiune, aici

Update: Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au deschis un dosar pentru lovire şi alte violenţe, victima fiind audiată, a anunțat Poliţia Capitalei. Poliţiştii susţin că din datele furnizate de Oprean rezultă că ar fi fost agresat de un bărbat necunoscut şi că nu i-au fost sustrase bunuri.

”Domnia sa mi-au spus că doi indivizi l-au așteptat în parcare, lângă mașină. A reușit să se blocheze în mașină, a sunat la 112 și a anunțat incidentul”, a relatat Ecaterina Andronescu, citată de Antena 3.

Mircea Oprean a spus că bănuiește ”o lucrătură”.

Ginerele fostului dictator a făcut recent mai multe dezvăluiri despre Traian Băsescu și Liviu Dragnea. (Detalii AICI)

Ioana RaduPublicat Vineri, 19 mai 2017
7897
 | 5
 | 32
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
suparatu
+4
Daca statuL roman exista ar trebui sa-i dea 20 de ani puscarie celui care a comAndat atacul asupra unui om batran fara aparare. Miroase de la o posta ca, omul securitatii a comandat atacul. Sa nu uite ca, Dumnezeu nu bate cu parul!
Publicat Duminică, 21 mai 2017
+Răspunde
Dash
0
„Un nebun a aruncat o piatră în lac și voi vă aruncați în cap să o scoateți ” !
Publicat Duminică, 21 mai 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+4
DUPA MINE UN LUCRU ORIBIL NICI NU STIA PE CINE A BATUT DERBEDEUL !!!!!!
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Mircea
+18
Pe mine nu ma intereseaza ca a fost ginerele lui Ceausescu ! Este un om competent care a facut performante si a ajutat foarte multi studenti ! Serviciile sa-i prinda pe infractori iar opinia publica sa afle numele celor ce i-a platit si au ordonat acestea ! Daca nu ,sa nu mai auzim de stat de "drept" !
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
dada
+19
Asta inseamna "stat mafiot": cand cineva demasca hoti, mincinosi, tradatori ai tarii, apar intimidarile, teroarea, bataile sau cine stie ce altceva la adresa acelui om. Romania este actualmente un cuib de talhari, stiuti de catre autoritati, dar nederanjati de cineva. E paradoxal faptul ca in Romania sunt cele mai multe servicii secrete si informatori concomitent cu cei mai multi talhari si teroristi social, ex-comunisti si ex-securisti.
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
fanincurcalume @ dada
+3
nu statul este mafior ,sefii serviciilor sunt adevaratii mafoti aici este paradoxul
Publicat Duminică, 21 mai 2017
+Răspunde
??????
+1
Considerați totuși că se poate face o discuție despre modul în care apelul la "serviciul 112" a adus la locul faptei, amintind și de "evenimentul Colectiv" , pe cei responsabili cu intervenția în asemenea "cazuri" ?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
TRAIACA PCR SI SECORITATEA
+7
Dupa cum a relatat dl. Mircea Oprean intimplarea de la Anvers rezulta ca Securitatea Ceausista era cea care conducea Romania, Ceausecu fiind un papagal.Regimul asa de comunist cum era, "beneficia" de comanda si controlul securitatii.PCR avea mai mul rol reprezentativ, de fatada chiar daca facea foarte mult zgomot.Puterea o avea securitatea.Se spune ca securitatea era bratul armat al PCR.Asa o fi dar comanda "bratului" era tot la ei.Acesta fiind "peisajul" cred ca asa-ziza revolutie din 89 a insemnat de fapt impuscarea lui ceausescu si schimbarea firmelor.De prima parte s-a ocupat (cum sa nu?) SECURITATEA iar de a-II-a parte s-a ocupat cei de la intretinerea sediilor aceste doua actiuni fiind la baza democratiei actuale (si originale) din Romania
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
??????
+6
Cum comentați totuși faptul că doamna ministru de interne nu a avut nicio intervenție publică referitoare la speța domnului Mircea Opran, unul dintre cei aproximativ 21.000.000 de dețintori de cetăenie română ?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
moser
-3
cred ca ar trebui sa bse faca referire bca DL PROF OPREAN A FODST ARACAT DE DOI HULIGANI si sa nu se mai faca referire ca ..ginerele ceausescului..este irelevant... ref cine si dece a comis actul incalificabil ..nu cred ca vdragnea i chiasr asa de idiot ca sa borganizeze o asemenea razbunare...mai degraba cred ca adversarii politici ..ori adversarii pur si simplu au gasit prilejul sda l compromita irecuperabil..politia asteapta ...provincia?? sa nu zic ca are o cota de participare...oculta..
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
magic
-3
eu nu cred sub nici o forma ca securistii din SIE si SRI au ordonat corectia fizica pentru descoperirea descoperitului baselu si a mizeriilor de afaceri facute de securitate
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 10 ore
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 38 minute