Mașină lovită de tren în Brașov

Trei persoane au decedat și alta a fost grav rănită, miercuri dimineață, în jurul orei 7,15, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren la trecerea de nivel cu calea ferată pe DN73 A, între Râșnov și Zărnești.

„În mașina de teren care a fost lovită de trenul de persoane care se deplasa de la Brașov spre Zărnești se aflau patru persoane. Trei au decedat, iar una este rănită grav. La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare cu apă și spumă, trei echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență”, a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Traficul este întrerupt pe DN73A la ieșirea din localitatea Zărnești, către Vulcan.

De asemenea, traficul feroviar este blocat pe magistrala secundară 203 Brașov-Zărnești.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.