Mobilizare pe Facebook pentru noi mitinguri

Internauții se mobilizează pe Facebook pentru organizarea de noi mitinguri vineri în București, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Piatra Neamț, Craiova. Românii sunt chemați să iasă în stradă pentru a susține dreptul constituțional la vot. Mitingurile sunt anunțate pentru vineri, ora 18.00.

„Dragă Române, tu cel care te-ai gândit să nu votezi în data de 16 noiembrie,

Ieşi la vot!

Ieşi la vot pentru mine, pentru tine, pentru copiii tăi.

Ieşi la vot pentru a da o lecţie clasei politice care te ignoră.
Ieşi la vot pentru cei care au murit în ’89 tocmai ca tu să ai azi libertatea de a alege.
Ieşi la vot pentru a arăta că vrei o schimbare, nu doar promisiuni deşarte.
Ieşi la vot ! Nu alege să nu alegi !

Vino vineri, 14 noiembrie, orele 18, în …………………… (referire la orașe unde s-ar putea aduna protestatarii – nr.) pentru a-ţi susţine dreptul constituţional !

Ieşi la vot pentru că e dreptul tău !

Cu drag,
România”, anunță unul dintre mesajele postate pe Facebook, pe o pagină creată special pentru acest eveniment.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8533 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.