Restricţii de circulaţie în Capitală

Circulația rutieră va fi restricţionată în Capitală, în anumite intervale, luni şi marţi, pentru desfăşurarea unor evenimente de comemorare a eroilor martiri căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989, anunță Brigada Rutieră într-un comunicat.

Luni, începând cu orele 10.00, la Cimitirul Eroilor Revoluției vor avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea circulației între orele 08.45 — 10.30, pe Calea Șerban Vodă, de la Șos. Olteniței și până strada de legătură dintre Calea Șerban Vodă și Șos.Viilor.

Tot luni, începând cu orele 12.30, în Piața Universității vor avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea circulației, între orele 11.30 — 14.30, pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și str. Batiștei (sensul de mers către Piața Romană) și banda IV a sensului spre Piața Universității, între str. Batiștei și Piața Universității, precum și banda I de circulație, între str. Batiștei și str. Dem. I. Dobrescu, sensul către Piața Romană.

De asemenea luni, începând cu orele 13.30, la ‘Troița’ de la Piața Romană, vor avea loc o slujbă religioasă și o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori.

Traficul rutier în Piața Romană va fi restricționat, între orele 13.15 — 13.45, cu intermitențe, pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului și depunerii de coroane, la ‘Troița’ din Piața Romană.

Totodată luni, între orele 16.00 — 16.15, în Piața Universității (crucea de piatră din scuarul Bulevardului Nicolae Bălcescu), se va desfășura o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori, urmată de activități de omagiere și proiectare a unor imagini de la evenimentele din Decembrie 1989, în zona Fântânii de la Arhitectură.

Traficul rutier va fi restricționat numai pe momentul traversării spre și de la locațiile menționate mai sus.

Marți, începând cu orele 09.00, în Piața Revoluției, va avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea traficului rutier între orele 07.30 — 10.00, pe Calea Victoriei, între Str. Dem I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu (banda de lângă pista pentru bicicliști).

Tot marți, începând cu orele 10.00, la Radiodifuziunea Română, va avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea traficului rutier, între orele 09.30 — 11.00, pe str. G-ral Berthelot.

De asemenea, marți, începând cu orele 11.00, în fața Televiziunii Române (la Troiță), va avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea traficului rutier, între orele 10.30 — 12.00, pe Calea Dorobanților, banda I, între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanților.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită șoferilor să circule cu atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri prezenți în zonele menționate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.