Trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh, depus la capela cimitirului Bellu

Trupul neînsufleţit al cascadorului Szobi Cseh, care a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 71 de ani, a fost depus sâmbătă în jurul orei 10.00 la capela cimitirului Bellu din Capitală, câteva zeci de persoane venind să-i aducă un ultim omagiu, transmite Mediafax în pagina electronică.

Coroane de flori din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a premieruluiVictor Ponta au fost aduse la capelă, alături de altele din partea familiei şi prietenilor.

Tot din partea Preşedinţiei au fost aduse familiei medalia şi brevetul Ordinul Naţional Steaua României – în grad de Cavaler, care i-au fost acordate postmortem cascadorului vineri, pentru talentul şi profesionalismul dovedite în cinematografie, teatru şi televiziune, precum şi pentru implicarea în combaterea unor fenomene sociale negative.

Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 15.00, la cimitirul Bellu.

Szobi Cseh a murit în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, la vârsta de 71 de ani, fiind diagnosticat cu mielom multiplu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.