Kovesi refuză să spună dacă a fost acasă la Sebastian Ghiţă

 Laura Codruţa Kovesi îşi rezervă dreptul de a nu mai da replici afirmaţiilor lui Sebastian Ghiţă, procurorul şef DNA prezentându-şi deja punctul de vedere în mai multe interviuri pe subiect date în 2017, arată DNA, la solicitarea MEDIAFAX de a preciza dacă a fost sau nu acasă la Sebastian Ghiţă.

„Doamna procuror șef Laura Codruța Kovesi își rezervă dreptul de a nu mai da replică susținerilor făcute în spațiul public de inculpatul Ghiță Sebastian, în condițiile în care, cu privire la alegațiile acestuia, doamna Laura Codruța Kovesi și-a prezentat deja punctul de vedere cu ocazia mai multor declarații /interviuri susținute în cursul anului 2017”, precizează, marţi, Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), la solicitarea agenţiei de presă MEDIAFAX.

Precizările vin după ce omul de afaceri Sebastian Ghiță a declarat duminică seara, la Antena 3, că Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, a fost la el acasă, la Ploiești, acest lucru demonstrând relația apropiată pe care a avut-o cu aceasta.

„Până în 2014, aveam relații normale, Kovesi părea sănătoasă la cap atunci, mă întâlneam în multe locuri, nu am știut că va deveni o nemernica. Sunt dezamăgit de naiv și tăntălău ce am fost. Când am văzut cum această ființă se transformă, am țipat, nu mi-a trecut prin cap să îi înregistrez”, a declarat Sebastian Ghiță, la Antena 3.

Ghiță a afirmat că șefa DNA a fost acasă la el.

„A venit la mine acasă, în Ploiești, în casa mea. Era nu mai știu ce, o onomastica de asta, o zi, un eveniment privat. Au mai fost si alte persoane atunci. Apoi în vie, au văzut-o lăutarii, chelnerii. Sunt indignat că un om creditat cu atâta încredere a compromis o instituție”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Omul de afaceri a precizat că nu-și mai amintește anul în care a fost prezentă Laura Codruța Kovesi la el acasă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

14 Comentarii

  1. l-a luat pe nu în cioculeţ.şi în curând o să mai ia ceva…

    • I-e frica sa spuna ca n-a fost ca sa nu iasa o inregistrare cu ea de gat cu lautarii..

  2. Scarbelor, acum 4 ani postam zilnic la ,,Cotidianul”, dar mi-ati blocat IP-ul. Acum va mai citesc [vorba vine] o data la 6 luni.
    Vad ca nu mai posteaza nimeni nimic. Succesuri!…..[Leo]

    • Si mie mi l-au blocat, dar apoi, din cand in cand, am putut sa scriu. Eu cred ca nu de la ziar ci de la sekuritate (este una lili care scrie nestanjenita)

    • @scott – Daca ar fi numai lili , n-ar fi bai , dar sint mult mai multi care arunca doar toxine si obrasnicii si au drept de`sbor` continu . Astea-s `oamenii nostrii` , avind atiti de multi stapini incit nici nu-i mai sti ai carora sint slugi .

    • Sunt câtiva, asa zisi jurnalisti, pe care daca-i critici ori nu le împartasesti opiniile, îti blocheaza IP-ul. Pagauba-n ciuperci ! Laudati-i ori nu-i cititi.

  3. Evident, nu trebuie sa se lase provocată de inculpați plini de bube penale …

  4. Aventurile galante ( daca au fost ) se tin ascunse de ochii privitorilor .

  5. N-a spus ea ca a fost in sufrageria lui Oprea, dar sa admita ca a fost la Ghita?

  6. Fara sa fiu interpretat gresit, îmi pun întrebarea: prin câte sufragerii ale politicienilor si nu numai o fi fost d_na K?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.