Rareş Bogdan, în politică la fel ca în televiziune

Rareş Bogdan se joacă de-a politicianul, dar numai în incintă, nepermiţîndu-şi să sară gardul şi-n curtea Statului de Drept, pentru că cine ştie ce întrebări din urmă i-ar putea pune acesta.

Domnul Bogdan le-a pus gând rău beneficiarilor de pensii speciale, dar nu tuturor: „Eu mă refer la demnitari, la parlamentari și la personalul adiacent. Nu mă refer la militari, la magistrați. Am o problemă cu pensiile speciale, pentru că încalcă principiul contributivității, dar există peste tot în lumea civilizată domenii în care lucrurile stau diferit. Nu magistrații si militarii sunt problema. Trebuie să vedem care sunt cele 178.000 de pensii speciale, care costă statul român două miliarde de euro pe an”.

Numai că cele 178.000 de pensii speciale ale lui Rareş Bogdan, căruia nu i-a spus nimeni că s-a încheiat campania electorală, erau la finele anului trecut mai puţin de 10.000. Conform Casei Naţionale de Pensii, numarul beneficiarilor de pensii de serviciu era, la sfârşitul lui 2018, de 9.184 de persoane, în creştere cu doar 13 persoane faţă de finalul lunii noiembrie a aceluiaşi an. CNP mai comunica la vremea respectivă că cei mai mulţi încasatori ai pensiilor speciale, respectiv 3.629, erau beneficiari ai Legii 303/2004 privind statutul procurorilor si judecătorilor.
Diferenţa uriaşă între numărul pensiilor speciale ale lui Rareş Bogdan şi cel real demonstrează că acesta este consecvent, că aşa cum a procedat în televiziune, la fel se comportă şi-n politică.

Ani de zile, Rareş Bogdan spunea că seară de seară audienţa sa este de sute de mii sau chiar milioane de telespectatori. Însă, conform datelor oficiale, de regulă, emisiunea domnului Bogdan aduna în faţa televizoarelor puţin peste 100.000 de români dispuşi să-i soarbă frazele alambicate şi să-i aplaude ieşirile violente, Realitatea TV fiind bătută la audienţe de toate televiziunile de ştiri, mai puţin de televiziunea plictisitorului Cosmin Prelipceanu, Digi 24.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Sorin Avram 756 Articole
Author

15 Comentarii

  1. Mai rarutule, daca ai sange in istalatie treci la impozitul progresiv pe venituri. Pentru veniturile ce depasec 10.000 ron/luna se poate aplica o cota de 80% asa cum e prin vest. Daca faci treaba asta inseamna ca pui smecherii ca Tudorel Toader si multi altii cu venit lunar de peste 80.000 de roni cu botul pe labe. Pentru astfel de masura eu te-as felicita. Pe vremea lui Ceausescu raportul intre cel mai mare venit lunar si cele mai mic venit lunar era de 5,5/1, acum avem raportul de 550/1.

  2. E trist cand un personaj infect ca asta este votat si trimis, pe bani grei, in parlamentul european!

  3. Raresh este SUPERFICIAL si doar tare in gura….In rest gandire politica…gandire economica …ZERO…interesant ce INTERESE reprezinta si marioneta cui este….A patronului lui dar si a altora din spatele patronului lui….

  4. Stau si ma mir de cum poate mascariciul asta de Farfuridi , sa impresioneze pe cineva . Mare-i gradina ta Doamne si multi au mai sarit gardul in ea !

  5. trompete de tinichea care ne conduc vieţile…chiar că nu ne mai facem bine…

  6. Cel mai penibil ziarist, cel mai penibil politician ales de unii aproape la fel de penibili. Niste slugi jegoase ale securitatii.

  7. S-ar putea ca de data aceasta să aibă dreptate. Nu este sigur că în comunicatul Casei de pensii nu sunt lucruri mascate. Cam puțini 10000 la cu știm societate românească din ultimii ani. Sigur ipocrizia cu magistrații și militari era de așteptat la ce caracter este. Cum nu gasim de atâția ani să punem un român normal în fruntea statului și să promovăm în politica figuri suportabile?

  8. Ponta II, asta e marele merde al asa zisului partid national si liberal! Nu sttii care e mai duhnitor, el sau Orban. Pare-se ca asta, noul Ponta.

  9. Guresul „number one” are alta tinta, presedintia strutocamilei numita PNL, el este obisnuit cu modul de lucru din mass media, nu exista dialog direct decat cu cei agreati, iar despre „rostogolirea de cifre” fantasmagorice nu-i bai, nimeni nu poate verifica in acel moment, si chiar daca cineva ar detine datele corecte „regia tehnica” nu-i va permite accesul .

  10. @un roman oarecare; nu l-a votat nici dracul, au furat cu STSul si tableta…. traiasca secu nemuritoare……

  11. Lasati- l pe dom maior SRI Rares Bogdan. Problema este ca iar ungurii ne rezolva o problema ca in decembrie 1989, cand un maghiar Tokes a strans primii protestatari in Timisoara. Asa si cu scandalul din cimitir. Prin lipsa sprijinului UDMR la guvernare in parliament comunistii pleaca . Asta e traba . Sa ne fie rusine romanilor ca altii ne ne rezolva traba in tara nostra.

  12. A intrat si domnul Goe in politica mare, ieuropeana? Adus la Bucuresti de liberali, ca a trecut clasa la televuzor. Bravos!

  13. Un biet individ cu o spoială de cunoștințe. Ăsta visează să învârtă România pe degete? Vai de ei de liberali,
    nu sunt cu nimic mai breji decît pesediștii. Sunt precum capra râioasă, care ține coada sus.

  14. Musiu Batistuta, Romania nu poate fi mentinuta ani de zile in insolventa ! Ghinion !…..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.