Revedere în lacrimi: Imagini de la întâlnirea ostaticilor cu familiile

Spitalele israeliene au publicat fotografii emoționante cu familiile care s-au reîntâlnit cu ostaticii eliberați, scrie timesofisrael.com

Cei opt israelieni eliberați joi din captivitatea Hamas au primit tratament la centrele medicale Soroka și Sheba.

Fotografii publicate de Soroka îi arată pe frații Bilal Ziyadne, în vârstă de 18 ani, și Aisha Ziyadne, în vârstă de 17 ani, îmbrățișându-se cu membrii familiei.

Cei doi, membri ai unei familii de beduini din Rahat, au fost răpiți din Kibbutzul Holit, la mai puțin de un kilometru și jumătate de Fâșia Gaza. Ei sunt primii arabi israelieni care au fost eliberați de la 7 octombrie. Se crede că cel puțin cinci dintre ei se află în captivitate în Gaza, inclusiv tatăl lor, Youssef, și fratele lor mai mare, Hamza.

De asemenea, Sheba a publicat fotografii cu Mia Schem, 21 de ani, care se reunește cu familia ei. Schem a fost răpită pe 7 octombrie de la festivalul de muzică Supernova de lângă Re’im și a fost prima israeliană văzută într-o înregistrare video de propagandă a Hamas publicată la nouă zile după ce a fost luată ostatică.

Schem a putut fi văzută în înregistrare cum primește îngrijiri după ce a fost rănită la braț. Mătușa ei a declarat că un veterinar palestinian a operat-o în timp ce era ținută ostatică.

Ostaticii eliberați vor fi supuși unor evaluări medicale și psihologice amănunțite și vor primi toate îngrijirile necesare din partea unor echipe special pregătite.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Mai lasati-ne cu perciunatii din kibutzuri! Dece nu publicati imagini din Gaza, cu victimele asaltului armatei israeliene? Acolo e vorba de genocid.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.