Traficarea Justiției

Traficarea Justiției. Sistemul de Justiție din România are o faună inclasabilă rezultată din inamovibilitatea reglementată în sensul legalizării abuzului și directivele grupurilor infracționale din politică.

În linii generale, instanțele acționează după criterii care nu au legatură cu adevărul cauzelor, ci cu una din părțile din litigii.

Această traficare a actului de Justiție are evidentă legatură cu spălarea de bani, cu menținerea drept paradigmă în funcționarea instanțelor.

Deciziile șocante, contra probatoriilor, nu sunt făcute nici din cecitatea celor abilitați să judece, nici din prostie.

Justiția nu este o tarabă din piață, însă în România lucrurile stau fix așa.

Controlul dosarelor în care judecătorii stau cu bocancii pe justițiabili se impune în perspectiva eliminării de îndată a magistraților din sistem.

Statul paralel al marinarului Băsescu a lăsat în urmă o Justiție care poate fi caracterizată drept lovitură dată statului de drept și cetățenilor din România.

Traficarea Justiției ascunde sume uriașe de bani pe care magistrații le obțin prin intermediul avocaților, de unde capacitatea incredibilă a unor avocați de a scrie direct hotărârile judecătorești, în fapt nelegale, cu punct și virgulă.

Avocații de succes în România nu mai sunt profesioniștii dreptului, ci cei aflați în sistemul infracțional.

Instanța fundamentală privind regularizarea Justiției și Parlamentului  

Magistrații adevărați devin o raritate, expuși fiind presiunilor uriașe, aceștia putând fi reperați foarte ușor, în sălile de judecată, așa cum pot fi diferențiați rău-făcătorii de persoanele oneste.

Traficarea actului de Justiție, ascuns deseori sub pe rețea puterea lucrului judecat, este vădit verificabilă.

Justiția se face cu probe, în limitele legii și în procedurile prevăzute.

Afacerea din Justiție prin binomul Avocați – Magistrați este de o gravitate extremă în România, anulând apărările.

Criminalitatea economică este evident implicată, astfel încât faptele de încălcare a legii de către magistrați trebuie să stea și sub sancțiunea unei asemenea suspiciuni întemeiate.

Datul cu părerea

Situația pare extinsă, generalizată, încât numai măsuri radicale, legislative, pot limita semnificativ aceasta solidarizare sistemică în numele abuzurilor.

Altfel, Justiția din România prin aportul magistraților se dovește a fi o teribilă anexă a criminalității organizate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioan Vieru 1335 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Un control al dosarelor a releva cu certitudine ca peste 70% din solutiile date sunt argumentate fantasmagoric, iar probele reinterpretate, ascunse/falsificate. Este mult mai grav decat isi poate inchipui un om normal.
    Justitia nu este o anexa a criminalitatii organizate, ci este coordonatorul criminalitatii organizte politic. Justitia, prin intermediul serviciilor, impune ritmul si ideologia politica ce are dreptul de a se exprima. Ideologiile opozante sunt reprimate!
    De aici teama de SIIJ, lipsa unei legi a raspunderii magistratului, tentativele de a deturna Legile Justitiei (si asa incomplete), lipsa unui Cod penal coerent, lipsa unui Cod de procedura penala in acord cu deciziile CCR, Constitutie si CEDO, lipsa unui Cod Civil real/functional in interesul cetateanului roman.

  2. În totalitate adevărat. Având un proces pe care l-am pierdut la fond, m-am mutat cu recurs la Curtea de apel Alba Iulia. Am rugat o notară cu vechime în lumea bună și înainte de 1989. Mi-a recomandat o avocată din Alba Iulia. M-am întălni cu ea și i-am expus cazul. Mi-a raspuns: Soțul meu este coleg de facultate cu avocatul părții adverse și cu Judecătoru. Haideți să ne întâlnim șj să rezolvam cazul profitabil pentru toate părțile.

  3. Cele mai bune articole, pe cat de scurte, pe atat de adevarate ! Felicitari, d-le Vieru!

  4. Am consumat mult timp in salile de judecata si fiind de mult in oras cunosteam majoritate legaturilor a avocatilor cu judecatorii.Cea mai mare greseala s-a facut cand a dat voie ca dupa pensionare , judecatorii si procurorii sa intre in avocatura.O greseala inadmisibila la romani.Astfel totul s-a dus de rapa.Multi avocati tineri refuzau sa intre in proces unde partea adversa angaja-se avocati, fosti judecatori.De fapt totul e pe bani si pe avere si nici de cum pe lege si probe.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.