Au greșit adresa la percheziții

Poliţiştii din Buzău care joi dimineaţă fac percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală au descins la o adresă greșită, intrând peste o femeie de 67 de ani, care s-a speriat și a început să plângă.

Poliţiştii aveau mandat pentru a face o percheziţie pe strada Alexandru Sahia numărul 10 din Buzău, adresa fiind însă greşită, ei trebuind de fapt să descindă la numărul 10A. Polițiștii trebuiau să percheziţioneze locuinţa lui Horaţiu Anghelescu, fost secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, preşedintele Pro Democraţia filiala locală, care deţine mai multe societăţi comerciale în Buzău.

Poliţiştii au intrat însă în locuinţa unei femei de 67 de ani, care a început să plângă şi le-a spus că au greşit şi că Horaţiu Anghelescu locuieşte la casa de vizavi. Ulterior, polițiștii au plecat la adresa corectă.

Poliţiştii din Buzău au făcut, joi dimineaţă, 27 de percheziţii la locuinţele unor persoane şi la sediile unor firme din judeţele Buzău, Vrancea, Suceava, precum şi din Capitală, bănuite de evaziune fiscală, anunţa Poliţia Română.

Horațiu Anghelescu, fost secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor în perioada guvernului Cioloș, a fost ridicat de polițiștii buzoieni joi dimineața pentru a fi adus cu mandat al audieri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.