×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 26 aprilie 2017, 07:03
EUR (€)
-0.0090 ↘
4.5250 RON
USD ($)
-0.0146 ↘
4.1556 RON
• • •
Scandalul prezidențialelor din 2009
Mircea Badea: Lui Gabriel Oprea îi tremurau izmenele

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a criticat dur miercuri seara prestația fostului ministru Gabriel Oprea din emisiunea "Sinteza zilei", care a fost chestionat despre întâlnirea de acasă de la el din noaptea alegerilor prezidențiale din 2009. În opinia lui Badea, lui Oprea "îi tremurau izmenele de n-a putut să spună" numele Coldea și Kovesi.

”Am văzut și eu cum arată un general de patru stele în România. Deci, domnul general nu a avut curaj să pronunțe numele Kovesi și Coldea. Nu a putut să răspundă cu da sau nu dacă s-au aflat la el în casă în noaptea alegerilor”, a spus Mircea Badea.

”Replica lui Oprea este de gâgă. (...) Deci, la fel, este un gâgă domnul acesta general cu patru stele, la fel de mare cum este doamna Kovesi. Care întrebată fiind pe stradă la Ploiești dacă a fost în noaptea alegerilor acasă la Oprea a spus că e în timpul ei privat și în spațiul ei privat. Domnule, acești oameni nu sunt în stare să își asume nimic. Lui Oprea îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele acestea două”, a apreciat relizatorul TV.

Ioana RaduPublicat Joi, 20 aprilie 2017
1827
 | 7
 | 13
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Charlie
+2
Pt. Tudose. Dle, un postac securist disperat vi s-a adresat in numele meu. Nu e pentru prima oara cand se intampla sa-mi fie insusit pseudonimul, fapt care-mi arata cat de periculos pentru Cauza ma considera, ca si pe ceilalti care gandesc asemanator. Astea au fost intotdeauna metodele lor, subversive/ilegale.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
anado tauriga
-6
mă mir că nu l-a întrebat ce căuta şi veve la acea preacinstită adunătură, că erea esenţial...
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Yoram @ anado tauriga
+2
Dar sa participe la falsificarea alegerilor tata Puiu si Ontanu,iti dai seama? In loc sa discute si ei despre vreun teren din Voluntari, vreun smen imobiliar, ceva usor, ei se gandeanu numai si numai la falsificarea alegerilor, mama lor de reactionari!
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Radu Humor
+16
Asta cu izmenele face toţi banii, mai ales că Oprea, la început era un biet intendent la echipament tehnic al Armatei ( de aici şi porecla de "generalul Izmană") deoARECE RĂSPUNDEA DE ECHIPAMENTELE NECESARE TRUPEI ( CĂMĂŞI, IZMENE, TUNICI, PANTALONI, CASCHETE, BONETE,PĂTURI, CEARCEAFURI,ETC.) . Şi din unul ca ăsta a scos Băsescu ditamai general cu 4 stele, dar şi un pupincurist notoriu !
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
denisa
+21
Spusele lui Badea au importanta atunci cand sunt sustinute de RATIUNE. Intrebarea de ce un General cu 4 stele al Armatei Romane se comporta ca un pusti prins la furat de cirese este o intrebare rationala si legitima. Am ajuns sa fim condusi de niste marionete lacome si ingamfate la absolut toate nivelurile societatii, de la ministri la parlamentari, de la directori de regii autonome la IT-isti privati de "succes" (Ghita), de la sefi de militie la sefi ai armatei, de la judecatori la procurori etc. Am ajuns o anti-meritocratie: cu cat esti mai fricos, mai nevertebrat si mai lacom, cu atat niste papusari din umbra te catara mai sus pe scara ierarhica.
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Tudose
-24
pe propagandistii ciumei rosii de la haznale ii preocupa ce trabuia si ce nu trebuia sa spuna OG, au facut fixatie pentru LCK si alegerile din 2009. in preocuparile lor nu intra respectarea drepturilor omului pentru cetatenii tarii, nu-i preocupa dreptul la viata refuzat de un sistem ticalos si criminal de ciuma rosie in sanatate. Oamenii mor cu zile pentru lipsa de medicamente, pentru lipsa de vaccinuri pentru transfuzii gresite, ai intrat pe mana medicilor esti ca si mort. In spitale este mai murdar si plin de microbi decat in puscarii, si propagandistii ciumei rosii de la haznale vor sa ne convinga ca drepturile detinutilor nu sunt respectate, dar drepturile cetatenilor cand le respecta? fac anchete pentru fraude imaginare, dar anchete pentru interzicerea dreptului la vot, pentru impiedicarea votului a mil de cetateni din strainatate cand se va face ancheta?
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Charlie @ Tudose
+4
Cate clase mai mult ca trenu' a-ti savarsit, domnu TUdose?
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Charlie
+18
Lui Izmana ii tremurau izmenele cu continut cu tot, adica inclusiv eticheta pe care nu a rupt-o cand le-a luat de la manutanta. Vajnic caporal cu doctorat si stele sovietice care nu are minima demnitatea de a se autodenunta tragand cu el pe securistii care l-au tradat la comanda Plavanului alogen din Deal.
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
anado tauriga
-24
un frig subţire îi pătrunsese în nobilele-i oase, iar bravul general tremura sub tirul necruţător al fiorosului justiţiar, absolvent al şcolii de răspopiţi, cod name junior felix ...
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Yoram @ anado tauriga
+3
era si noapte,e explicabil !
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
ORICINE
+21
Na, ca sa vezi ce teroare e pe ei acu! Oare dc se tem atat de tare sa vb? Stiu ei de frica stapanei...
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
cronica A3?
-29
chiar au importanta pentru tara spusele lui badea?
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Profesor @ cronica A3?
+22
Pentru tara au importanta (ne)spusele lui Oprea!
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Minut cu minut: relatarea tragediei din Retezat
Publicat acum 23 ore şi 3 minute
Subiectele zilei
Publicat acum 13 ore şi 49 minute
Comuna Brebu - o bucurie pe lângă Câmpina
Publicat acum 17 ore şi 19 minute
Decizia CEDO privind penitenciarele din România
Publicat acum 19 ore şi 49 minute
Legea grațierii, modificată
Publicat acum 14 ore şi 17 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Tragedia din Retezat
7 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 25 minute
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
16 articole/ Actualizat Duminică, 16 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
110 articole/ Actualizat Vineri, 21 aprilie 2017

România se va schimba cînd o altfel de elită va exista care va cîştiga alegerile cu un program alternativ şi va guverna.

Alina Mungiu-PippidiPublicat acum 11 ore şi 21 minute