Moarte suspectă a unui sportiv de 15 ani

Un tânăr de 15 ani, campion național la lupte, a murit azi în condiții neclare la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati“ din Botoșani. Conducerea unității medicale a dispus declanșarea unei anchete interne care va începe imediat după ce, în urma necropsiei, medicii legiști vor prezenta concluziile cu privire la cauza decesului. „Nu am primit încă raportul anatomo-patologic făcut de Medicina Legală. În acest caz se face necropsia și apoi o să avem și un punct de vedere“, a declarat, pentru AGERPRES, Angela Țurcanu, directorul medical al Spitalului.

Cosmin Aluchenesei, campion național la lupte, categoria juniori, era legitimat la Clubul Sportiv Botoșani, iar săptămâna trecută a fost convocat la lotul național, care se antrena la Bacău. Potrivit unor surse de la clubul sportiv menționat, joia trecută acesta a suferit o accidentare, iar la scurt timp a fost la un spital din Bacău. Medicii i-au dat niște calmante și l-au trimis acasă. Ulterior, el s-a întors în familie la Botoșani, iar durerile i s-au acutizat. Sâmbătă seară, sportivul s-a prezentat la Centrul de Primiri Urgențe a Secției de pediatrie a Spitalul Județean de Urgență Mavromati, însă a primit asigurări că starea sa nu este gravă. Cu toate acestea, starea de sănătate a adolescentului s-a înrăutățit, iar luni dimineață acesta a încetat din viață, au mai precizat sursele menționate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.