Simona Halep s-a întors

Simona Halep a revenit pe terenul de antrenament. Halep, care s-a retras de la turneul de la Doha în semifinale în urma durerilor de la picior, a efectuat azi primul antrenament în Baza de la Stejarii.

”Simona Halep s-a întors în sala de antrenament la Stejarii Country Club, alături de Theo Cercel și Andrei Cristofor, invitat special, David”, se arată într-un mesaj postat pe Twitter.

Theo Cercel, preparator fizic, și Andrei Cristofor, fizioterapeut, fac parte din staff-ul tehnic al Simonei.

Simona, care revine de luni pe poziția 1 mondial, este așteptată să participe la turneul de la Indian Wells (7-18 martie).

Halep a cucerit trofeul la Indian Wells în 2015, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea de Kristina Mladenovic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

4 Comentarii

  1. „…invitat special, David” ?!? Da’ vine si Moise ? Sau imparatul Solomon ?

  2. Vad ca Olimpiada nu va intereseaza:”Delegaţia ungară la Olimpiada de iarnă din Coreea de Sud a devenit subiect de glume în presa sportivă, după ce presa a descoperit că o tânără care nu avea nimic în comun cu disciplina pe care o reprezenta a ajuns să evolueze sub culorile Ungariei. Practic, maghiarii au fost păcăliţi de o sportivă care a ajuns la Jocurile Olimpice speculând regulamentul.
    Elizabeth Marian Swaney este o sportivă născută în Statele Unite, dar care de curând a obţinut cetăţenia Ungariei. Ea a participat la calificările din proba de ski acrobatic halfpipe, unde a şi atras atenţia, pentru că n-a încercat să facă vreo figură””Tot timpul iau leapse!

    • Mda … se pare ca e vorba de o olimpiada cel putin comica … am auzit ca unul (sau una) de la nu stiu ce reprezentativa de „curling” (sportul ala ciudat in care se da cu maturica pe gheata) ar fi fost depistat(a) dopat(a) !! Ca sa nu mai vorbim de lotul din Coreea de Nord, dintre care se pare ca se va intoarce la Marele Cirmaci de la Phenian doar masorul …

  3. @Gabor Fiddler: draguta! important este sa participi, asta inseamna spiritul olimpic! eu o felicit pe aceasta americanca, a fost foarte isteata, a participat pe drept, a fost acolo, s-a bucurat de atmosfera, nu a trisat la nici un concurs, nu a fost gasita dopata, care este problema? la deschidere steagul Mexicului a fost purtat de un skior de sange albastru, skior, care a participat la nu stiu cate olimpiade, a cazut in concursuri..dar mai conteaza asta? noi am transformat sportul in lupte dintre natiuni, am uitat sa ne bucuram, daca nu exista medalii, daca nu se castiga nu stiu ce concursuri…am deformat ideea greaca in totalitate…mai bine te-ai ingrijora de faptul ca o evaluare a sportului in Europa plaseaza Suedia pe locul 1, cu 91 la suta din populatie facand cel putin o data pe luna sport, Danemarca pe locul 2, cu 86 la suta, in timp ce Romania se plaseaza pe locul 25, din 28 de state, cu cifra de 40 la suta. Noi preferam sa ne uitam la televizor si sa facem pe carcotasii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.