Sunt și salarii de 9.000 de lei în învățământ: Iată unde

Angajaţii din sistemul privat de învăţământ câştigă între 3.000 şi 9.000 de lei pe lună, valoarea superioară fiind pentru un profesor de gimnaziu sau de liceu, arată datele incluse într-un index salarial, întocmit de o platformă de recrutare online.

Conform eJobs, un educator care lucrează într-o grădiniţă privată din Bucureşti poate avea un salariu cuprins între 4.000 şi 5.000 de lei pe lună, în timp ce un asistent educator are un salariu cuprins între 3.000 şi 4.000 de lei.

Plafoanele salariale variază în funcţie de experienţa pe care o au candidaţii şi de certificările profesionale obţinute.

Cele mai mari câştiguri se înregistrează în Bucureşti, în timp ce în oraşele mai mici nivelul este cu aproximativ 25% sub nivelul din Capitală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Ma iertati ca inoportunez ,

    adicatelea … 9000 lei/ luna este un salariu mare in Capitalism ?

    …unde ( in Capitalism ) , se stie , VALOAREA PRIMEAZA .

    de ex , intr-o tara westica , un ANTRENOR DE PERSONALITATI ( tradus in lb romana si rusa = profesor ) ridica lunar 10 000 ….15 000 EURO + Bonusuri ( inca aprox 10 0000 euro/ lunar )

  2. la stat:
    „O învățătoare debutantă poate avea un salariu de bază de maximum 3.197 de lei. O învățătoare sau un educator cu gradul I poate ajunge la un salariu de bază de până la 4.736 de lei, în cazl în care are vechime”

    la privat
    „Conform eJobs, un educator care lucrează într-o grădiniţă privată din Bucureşti poate avea un salariu cuprins între 4.000 şi 5.000 de lei pe lună”

    Deci, de ce numai bugetarii sunt nemultumiti? Ptr ca la bugetari poti cere cat vrei, salariul nu se da din profitul firmei ci din buzunarele tuturor? Dupa cat vrea ministrul bugetar la intelegere cu sindicalistul bugetar?

  3. Mizerabil, oameni buni! De ce afirm asta? Pentru ca, in tarile civilizate unde pe primul loc este educatia si invatamantul preuniversitar cu studiile si doplomele romanesti recunoscute, salariul lunar e intre 7.000 cu vechime minima 5-6 ani si 14.000 franci vechime peste 36 ani dar profesionist cu toate studiile absolvite impuse anual, aproape ca un bancher cu program 8-9 ore zilnic, si necalificatul in invatamant, are de la 2.500franci pana la maximum 4.000 franci, in functie de vechime si cateva conditii impuse. In Romania, echivalentul a 14’000 franci sau dolari, sau euro, e 14.000lei, la fel si pentru necalificati! Sa mentionez ca nu scoala sau primaria ii plateste pe angajati, primaria ii are in supraveghere, dar sunt firme specializate in care nu au voie sa lucreze politicienii(in Romania e inspectoratul scolar care e imbibat de analfabeti numiti politic)care vin in control lunar si testeaza prin sedinte in grup cadrele didactice. Asta da respect pentru cadrele didactice si invatamantul din Romania analfabetilor de lux=politicienii numiti, care da verdicte profesionistilor din educatie! Ca se ia in bucuresti mult, e nitel mai multa discriminare fata de restul tarii, de parca nu toti practica acceasi meserie, materie sau aceleasi cursuri.

  4. TOTI uitati o Cestie ESENTIALA :

    CINE,
    CUM,
    DE UNDE,

    dirijeaza FELUL cum se invata in Scolile PRIVATE 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.