Parchetul își ia în brațe oamenii și contrazice Poliția

Parchetul de pe lângă Tribunalul București își ia în brațe oamenii prezenți vineri seară în Hanul lui Manuc.  Și, din dorința de a-i albi, contrazice Poliția.

Parchetul reacționează, după ce 27 de persoane, între care şi adjunctul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş și 4 procurori au fost identificați în celebrul restaurant bucureștean, încălcând restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19, după cum afirmă chiar polițiștii. Parchetul susține totuși că aceștia se aflau la masă doar cu Radu Gavriș și, astfel, nu ar fi încălcat restricțiile.

„În urma verificărilor efectuate la nivelul unităţii noastre a rezultat că, în realitate, patru procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti se aflau în localul din Centrul Vechi al municipiului Bucureşti, împreună cu un ofiţer din cadrul Poliţiei Capitalei, fără a avea vreo legătură cu ceilalţi clienţi ai localului, spaţiul respectiv fiind deschis publicului în acel moment“, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Ce zicea Poliția dimineață?

„Conducerea Poliției Române a analizat situația înregistrată în urma constatării polițiștilor din cadrul Poliției Capitalei, la un restaurant din Centrul Vechi, unde au fost depistate, în interior, 27 de persoane, printre care și un ofițer de poliție cu funcție de conducere din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București. Urmare a datelor avute la dispoziție, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile față de ofițerul respectiv, pentru a se stabili existența sau inexistența unei abateri disciplinare și a vinovăției, sub aspectul încălcării îndatoririlor care revin profesiei de polițist, prevăzute de Legea nr. 360/2002, având în vedere că acesta este și desemnat, la nivelul Poliției Capitalei, să coordoneze activitățile specifice de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.“.

Rămâne acum de văzut cine pe cine înfrânge.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

13 Comentarii

  1. Pe de o parte”haoleuuuu Stat Politienesc,detinuti poolitici Dragnea ,Nastase,Severinii ,saaariti lume”pe de alta parte cand nu va iese cascavalul” Huoooo Stat mafiot ,saaariti lume,sunt mana in mana”
    Nu sunteti decat partizanii PSD Mafia,deasupra PSD poolimea

  2. Porcusorii o sa se albeasca in sectia lor de la Cotetzu Superior al Magistraturii… politistii o sa primeasca amenzi, in afara de aia 2-3 din conducere care erau probabil filati ca sa fie scuipati ca pe niste masele stricate.

  3. O reactie de panica a procurorilor. De unde au tras ei concluzia ca procurorii erau „la o bere”. Nevinovatii! Desigur noi plebea nu stim de ce au fost filati si care sunt interesele. Poate daca va avea cineva rabdare sa urmareasca evolutia dosarelor care vor fi instrumentate de cei prinsi cu musca pe caciula , ceea ce sunt convins ca nu se va intampla, vom avea si raspunsuri. Ceea ce nu cred.

  4. Procurorii au clarificat „neînțelegerea” ! Iar polițiștii au demonstrat din nou că sunt proști grămadă !!

  5. Asta nu-i nimic.
    Stati ca trebuie sa sara de fund in sus si clica celor trei procurori mafioti din cadrul CSM care ii apara pe procurori chiar daca ar fi talhari dovediti.

  6. Ce este asa de greu de inteles. Coruptia, minciuna, ipocrizia sunt valabile si pentru guvernul meu. Va mai trece 100 de ani ca sa dam jos lichelismul si hotia, minciuna.

  7. Un comisar sef din Corpul de control al Ministerul de Interne afirma in urma cu ceva ani faptul ca „cel mai mare dusman al politistului este colegul lui” !Parchetul General a lamurit situatia procurorilor precizand printru-n comunicat faptul ca „patru procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti se aflau în localul din Centrul Vechi al municipiului Bucureşti, împreună cu un ofiţer din cadrul Poliţiei Capitalei, fără a avea vreo legătură cu ceilalţi clienţi ai localului, spaţiul respectiv fiind deschis publicului în acel moment“ !!Daca la masa ar fi fost doar procurori,fara comisarul de politie,clar nu era nicio problema !!Dar sa nu uitam ca la conducerea Ministerului de Interne momentan se afla un electrician,care minister timp de 30 de ani a fost condus de tot felul de ciudati- agenti de asigurari ,bibliotecari, vamesi,ospatari (din Arad) etc. !!

  8. E din ciclul :
    „pixelul albastru ”
    „ce vezi , nu-i adevarat ”
    „ma, tu ce crezi -ce vezi , sau ce-ti spunem noi ?

  9. Procurorii in Romania sunt intangibili. Sunt varful de lance al politiei politice pe stil nou.

  10. La cata „demagogie ultra-rasista” sustin in apararea pensiilor lor speciale si salarii de zeci de mi de lei – in comparatie cu cei peste 3 milioane de romani PLUS copii lor care traiesc cu venituri (salarii – pensii) intre 800 – 1500 lei pe luna – nu-í de mirare sa minta cu cartile pe fata, considerandu-i pe romani un popor de prosti care nu merita nici macar adevarul, adevar care este dovedit dar care … este musamalizat chiar de cei care trebuie sa-l sanctioneze fara nici un fel de remuscari sau rusine. Acestea sunt o parte din capusele Romaniei, care nu cred, sa-l citeasca pe Caragiale.

  11. La cati dușmani are Gavriș la vârful poliției nu e exclus sa l fi urmărit. Dar dacă sunt înregistrări, poate vom afla adevărul. Poate îl veți afla voi primii de la cotidianul, și nu veți tine cont ca nu l agreați.

  12. a speriat criminalii, violatorii, hotii.
    Incearca si ei sa ii faca o „cheie”, asta e.
    Sper ca guvernul sa deschida ochii si sa ii sporeasca puterea!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.