Dragnea, drumul de la știucă la pescuit în ocean

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a povestit că şi-a petrecut vacanţa de Paşte la pescuit în ocean, fără a dat prea multe detalii.

”Am fost la pescuit, n-o să vă spun unde, din două motive: cei care sunt susținuți financiar în mod serios să mă urmărească peste tot zi și noapte cred că totuși trebuie să muncească pentru acei bani; în al doilea rând, ca să nu creez și pentru cei cu care am fost la pescuit aceeași situație jenantă ca să meargă peste ei nu știu ce investigatori, asta n-o s-o fac. Dar astăzi sau mâine o să pun niște poze. (…) E o captură mare, pescuitul în ocean este total diferit”, a spus Liviu Dragnea, întrebat unde şi-a petrecut vacanţa de Paşte.

Întrebat dacă a venit miercuri de la Doha, Dragnea a confirmat, spunând că şi-a făcut acolo poze cu românii din aeroport.

”Am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze şi vom face în continuare oriunde o să merg. Nu am ştiut că este o infracţiune, deocamdată. Numai că chiar nu vreau, nu am făcut niciodată şi nu am să fac un mare eveniment dintr-o plecare a mea, că merg undeva în ţară sau în afara ţării. Când am fost întrebat, nu am ascuns. Dar de ce trebuie să fie asta un mare eveniment, chiar nu înţeleg”, a precizat preşedintele PSD.

Presa a scris că Liviu Dragnea şi-ar fi petrecut vacanţa de Paşte în Maldive, unde a ajuns făcând o escală la Doha.

Recent, liderul PSD și premierul Sorin Grindeanu s-au fotografiat la pescuit de știucă în Delta Dunării.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.