Primarul suspendat al orașului Techirghiol, trimis în judecată

Adrian Stan, primar suspendat al orașului Techirghiol, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DNA.

Acesta este acuzat de luare de mită în legătură cu îndeplinirea unor acte care intrau în îndatoririle sale de serviciu.

Potrivit DNA, Adrian Stan a pretins de la un om de afaceri 40.000 lei, respectiv 64.000 lei, reprezentând un procent de aproximativ 4% din facturile de 1,1 milioane lei, respectiv 1,6 milioane lei, care urmau să fie emise de societatea denunțătorului în temeiul unui contract de execuție lucrări și achitate de Primăria Techirghiol.

„În baza acestei înțelegeri, la 23 octombrie, Adrian Stan a primit de la aceeași persoană 40.000 lei, ocazie cu care s-a procedat la constituirea infracțiunii flagrante”, precizează DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța, cu propunere de menținere a măsurii preventive dispuse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.